Why & What

Why & What

Dine resultater tæller!
Mekaniske løsninger er vores drive, passion og ekspertise. Fra rådgivning til konkrete løsninger og gennemførelse af komplette mekaniske projekter.

Det får du

I FRECON får du simple, innovative mekaniske designs  – fra stort og komplekst industriudstyr til små mekaniske værktøjer og komponenter.

Vi udvikler og optimerer dine koncepter og designs, laver prototyper, simulering, analyse og beregning samt teknisk dokumentation.

Når vi siger, at vores mekaniske designs rykker, så betyder det, at du får processer med fart på og simple, skarpe løsninger, som kan mærkes positivt i store dele af din værdikæde. Vi går nemlig meget op i, at dine produkter ikke bare er æstetiske, funktionelle og effektive, de skal bestemt også være kostoptimeret mest muligt.

Hvorfor fx betale for mere materiale, hvis materialetykkelsen kan reduceres markant uden at gå på kompromis med krav og funktionalitet? Eller betale for dyrt materiale, hvis der faktisk er et alternativ? Eller betale for en dyr konstruktion, hvis designet kan optimeres yderligere?

FRECON teamet er særdeles vigtigt for os. Bag hver konsulent står et helt team af forskellige fagspecialister, der er gode til at komplementere og hjælpe hinanden. Så når du  samarbejder med os, får du ikke bare én individuel konsulent, men et helt vidensteam.

 

Det vil du opleve
Vi udfordrer dig gerne på dine nye eller eksisterende løsninger, og vi tilgår dine projekter med et innovativt mindset, en stor faglighed, flexibilitet og passion.

Dine resultater tæller, og derfor sikrer vi dig effektive og værdiskabende mekaniske løsninger igennem et tæt og ærligt samarbejde med dig og resten af vores tværdisciplinære team.
Det vil du opleve

Why

Hvorfor vi gør det? Fordi vi simpelthen ikke kan lade være! Vores kæmpe passion for mekaniske designs er vores drive, og vi tænder i dén grad på udfordringen om at konstruere den simple løsning til dig. For den simple løsning er den gode løsning. Det er dén løsning, der giver dig størst værdi hele vejen rundt.

Det er dén løsning, der kræver et solidt samarbejde, en god portion erfaring og nytænkning og ikke mindst en tæt integration mellem konstruktion og beregning.