Dokumentation

Dokumentation

Udarbejdelse og samling af dit tekniske dossier - få styr på din verifikation, myndighedsgodkendelse og/eller CE-mærkning.

Dine mekaniske løsninger skal være sikre og pålidelige og følge de lokale, nationale og internationale myndighedskrav. Her er vi skarpe! For nogle kan det blive papirnusseri. For os er det en væsentlig og kompetent del af den passion, der skaber et godt produkt.

Mangler du kompetencerne og erfaringen til at håndtere det tekniske dossier, så kan det være nødvendigt at indhente den rette support. I FRECON er vi skarpe på at uddarbejde al teknisk dokumentation, du skal bruge til verifikation og myndighedsgodkendelse af dit mekaniske produkt. Herunder også udarbejdelse af typegodkendelse, certificeringsrapport og CE-mærkning samt risikoanalyser som fx FMEA (Failure Mode Effect Analysis), CFMEA (Concept Failure Mode Effect Analysis), DFMEA (Design Failure Mode Effect Analysis) og NFMEA (New Failure Mode Effect Analysis).

Vi tilbyder dig en totalløsning med fuldt teknisk dossier, eller vi kan indgå i dit team og del-levere ind til opgaven.

Vi er vant til at arbejde op imod certificeringsorganer som DNV-GL, TÜV, Lloyds og Bureau Veritas, og vi ved, hvad der skal til.

Alle vores konstruktører holder sig løbende opdateret med relevante nye og gældende internationale og nationale standarder.

 

DET SKAL VÆRE NEMT FOR DIG AT TILGÅ
DET SKAL VÆRE NEMT FOR DIG AT TILGÅ
Mange undervuderer ofte den opgave, der ligger i at samle al den tekniske dokumentation og klargøre det til myndighedsinspektion. Det kan nemt føre til langstrakte processer uden de fornødne resultater. Det må ikke ske.

Vores fageksperter har både ressourcerne, evnerne og erfaringen til at hjælpe dig med dit tekniske dossier, så du nemt og hurtigt kan anvende det i praksis og ved myndighedsinspektion.

FRECON I TAL 2021

Antal projekter
54
Projekter
Antal kunder
47
Kunder
Frederik Rytter

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du høre mere, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt gerne:
Frederik Rytter
Senior Solution Engineer & Partner