Services

Services

Vi udfordrer dine nye idéer og eksisterende mekaniske løsninger!
Du får innovative og kostoptimerede mekaniske designs – fra stort og komplekst industriudstyr til små mekaniske værktøjer og komponenter.

FRECON er et ingeniørhus, hvor du får fageksperter og specialister, der virkelig brænder for teknik, mekanik og mekaniske konstruktioner, og som sætter en ære i at give dig effektive processer med et højt kvalifikationsniveau.

Vi tør godt udfordre dig på dine nye idéer og eksisterende løsninger, og sammen med dig finder vi de resultater, der giver dig det mest optimerede udbytte. Det kan eksempelvis være:

Cost-out på dine mekaniske projekter eller mekaniske løsninger som produktionsanlæg, procesudstyr, procesanlæg, mekaniske værktøjer eller strukturelle konstruktioner.

Vi har bred erfaring med mange forskellige slags materialer såsom stål, aluminimum, plastik og komposit.

For dig kan der være mange penge at spare på bl.a. processer, materialer og transport, hvis vi samtidigt anvender vores unikke og tætte integrationslæsning mellem konstruktionssoftware og beregningssoftware, der muliggør mange og hurtige design- og beregningsrul.

Det er dine resultater, der tæller!

Det siger vores kunder

Vi har igennem flere år haft et glimrende og værdiskabende samarbejde med FRECON omkring udvikling af procesudstyr til fødevareindustrien. FRECON stiller fleksible og kompetente udviklingsressourcer til rådighed. Det er erfarne folk med en praktisk tilgang og et godt match til vores virksomhedskultur.

Jens Pallesen
Technical Manager, Cabinplant

FRECON I TAL 2021

Antal projekter
54
Projekter
Antal kunder
47
Kunder
Ida Rasmussen

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du høre mere, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt gerne:
Ida Rasmussen
CEO