Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vi løser en bred palette af mekaniske kundeprojekter i forskellige brancher og med forskellige formål. Det er sjældent, at to opgaver er ens. Trænger du til at blive udfordret på dine kompetencer? Vi hører meget gerne fra dig.

I FRECON bliver du en del af et ingeniørteam med en faglig stolthed og et innovativt mindset. Her er højt til loftet og et fedt sammenhold, hvor vi er gode til at arbejde på tværs og hjælpe hinanden. Sammen skaber vi effektive processer, unikke løsninger, og resultater der rykker!

Du bliver en del af et team bestående af mange forskellige specialist-kompetencer og erfaringer. Her ansætter vi nemlig efter kvalifikationer og ikke dåbsattesten, for det giver en helt særlig dynamik, som vi rigtigt godt kan li’. Derfor vil du indgå i et team med en unik og nuanceret videndeling, hvor vi gensidigt udvikler hinanden og kommer frem til de bedste løsninger.

Da du vil skifte mellem forskellige kunder og opgaver, får du kontinuerligt en løbende kompetenceudvikling gennem udfordrende projekter i forskellige brancher. Jobbet som konsulent i FRECON giver dig derfor rig mulighed for udvikling.

Du vil skulle arbejde fra et af vores tre kontorer og selvfølgelig ude hos kunderne.

 

SE LEDIGE STILLINGER:

 

Uopfordret ansøgning – det kan godt betale sig!

Smid en ansøgning til CEO, Claus Mølgaard Jensen, (+45) 40 28 91 71, hr@frecon.dk

 

Det faglige og sociale
Hos FRECON prioriteres både det faglige samarbejde og det sociale højt. Derfor er det også kutyme, at alle medarbejdere er hjemme på de forskellige kontorerer til rundstykker og arbejde om fredagen, og den første fredag i måneden mødes alle medarbejdere i Horsens til månedsmøde, rundstykker, frokost og samarbejde på tværs.

Herudover mødes vi til den "kvartalsvise gulerod". Fx har vi være en tur i Escape Games med restaurantbesøg og på go-kart tur. Og så mødes vi selvfølgelig også til vidensdeling og kurser, de sociale arrangementer som sommerfest og julefrokost samt til arrangementer igennem vores personaleforening, FREakCON.

Det faglige og sociale
Hvis man sidder ude hos en kunde i en længere periode, er der stadig rigtigt gode muligheder for at samles i FRECON teamet, lave faglig sparring samt høre løst og fast fra kollegaerne. Det er godt for den kollegiale samhørighed - og for udviklingen af de mest værdiskabende løsninger til kunderne.
Peter Jacobi
Lead Design Engineer, FRECON
Claus Mølgaard Jensen

Vil du høre mere om vores jobmuligheder?

Har du lyst til at høre mere om FRECON, vores team og vores jobmuligheder, så ring eller skriv gerne!
Claus Mølgaard Jensen
CEO