Procesudstyr til fødevareindustrien

Procesudstyr til fødevareindustrien

Mekanisk design, beregning og dokumentation i samarbejde med Cabinplant

Samarbejdet med Cabinplant, som producerer automatiseret procesudstyr til fødevareindustrien, er mangeårigt og tæt. Her har FRECON supporteret Cabinplants udviklings- og engineeringafdeling med både design, konstruktion og beregninger bl.a. til blanchører, damptunneler, stenfælder, vandtransport og forskellige slags transportbånd.

I FRECON er vi vant til at arbejde med fødevaregodkendte materialer som syrefast, rustfrit stål, specielle gummilegeringer og flere forskellige plastprodukter.

Vi har igennem flere år haft et glimrende og værdiskabende samarbejde med FRECON omkring udvikling af procesudstyr til fødevareindustrien. FRECON stiller fleksible og kompetente udviklingsressourcer til rådighed. Det er erfarne folk med en praktisk tilgang og et godt match til vores virksomhedskultur.
Jens Pallesen
Technical Manager, Cabinplant
HØJE KVALITETSKRAV I FØDEVAREBRANCHEN
Som tæt samarbejdspartner med Cabinplant, som leverer til fødevareindustrien, så er det særdeles vigtigt, at vi overholder alle de krav, som Cabinplant måtte have og de hensyn, som skal tages for at være i compliance med reglerne inden for fødevarebranchen.

Det produkt, vi er med til at udvikle, skal kunne håndtere fødevarerne korrekt og rengøres på en nem made.
HØJE KVALITETSKRAV I FØDEVAREBRANCHEN
Ida Rasmussen

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du høre mere, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt gerne:
Ida Rasmussen
CEO