Vores kultur

Vores kultur

FREakCON – DET ER OS!
Her tør vi godt udfordre eksisterende rammer både internt og hos kunden, og her har vi god indflydelse på egne projekter.

Hos os bliver man “FREakCON” – det hedder vores personaleforening. Det lyder måske lidt “freaky”, men bare rolig, du bliver en del af en dynamisk kultur, som vi selv ser sådan:

I FRECON bærer vores kultur præg af, at der er højt til loftet med en flad og jordnær ledelsesstruktur. Vores virksomhedsstørrelse gør, at det er nemt for alle at få medindflydelse og komme med gode idéer til nye udviklinger.

Her tør vi godt udfordre eksisterende rammer både internt og hos kunden, og vi har god indflydelse på vores projekter.

 

 

Det er en vigtig del af vores kultur i dag, at alle skal være parate til at lære og give viden videre. Derfor sidder vi også gerne fire mand om to borde, når der skal sparres og idé-udveksles. Det er et vigtigt element i den fortsatte udvikling af både medarbejdere og virksomhed - og til stor glæde for vores kunder.
Frederik Rytter
Partner og Senior Solution Specialist, FRECON
Fagnørdede på den fede måde
I FRECON står vi bag hinanden, og vi beder gerne vores kollegaer om hjælp, da vores forskellige ekspertområder og erfaringer tilsammen skaber netop de resultater, der rykker, og som vi brænder for.

Vi ser os selv som dynamiske, fagligt super skarpe og måske også lidt fagnørdede på den fede måde.

Og så kan vi rent faktisk godt lide vores værdier fordi, de passer ret godt til os.

Fagnørdede på den fede måde
Claus Mølgaard Jensen

Vil du høre mere om vores jobmuligheder?

Vores CEO hører rigtigt gerne fra dig, hvis du skulle have lyst til at høre mere om vores team, kontorer og spændende kundeprojekter.
Claus Mølgaard Jensen
CEO