FRECONs popcornhoveder

FRECONs popcornhoveder

Hvem er vi?

Faglig nysgerrighed, omfattende knowhow og modet til at tænke ud af boksen er det, som møder kunderne, når de samarbejder med FRECONs ingeniører. Vi kalder dem popcornhoveder, fordi nye idéer og innovationskoncepter kan poppe op ganske uventet – men til stor gavn for kunderne i industrien.

Det kan ske midt i tv-udsendelsen ’Den Store Bagedyst’, på køreturen hjemad eller sågar i brusebadet. Ingen ved præcis hvornår eller hvad, der sker i hovedet på en FRECON-ingeniør, når de skæve idéer begynder at poppe. Sikkert er det, at krøllede hjerner er en del af FRECONs DNA, og gøres der plads til dem, giver det gevinst.

Vi ved, at vores konsulenter er hamrende dygtige og leverer på højt fagligt niveau. Vi har valgt også at dyrke den enorme værdi, det giver at have medarbejdere, der på egent initiativ idégenererer og udfordrer de gængse teknologier og metoder i branchen. Det er det, kalder vi popcornhoveder.
FRECON

Der skal ofte mange idéer til for at få én virkelig god idé, og derfor handler det også om at sætte rammerne for en rummelig idékultur.

”Vi går op i at skabe et rum, der stimulerer skæve tanker, og hvor der er plads til at tænke ud af boksen. Man ved aldrig hvornår et popcornhoved finder på noget genialt her hos FRECON,” fortæller Ida Rasmussen.

 

 

Popcornmaskinen går pludselig i gang
Ligesom popcorn, der syder i en varm gryde, ved man aldrig præcist, hvornår FRECONs skæve idéer og input vækkes til live. Alligevel er det ingen tilfældighed, når det begynder at poppe.

“FRECONs popcornhoveder er specialister i at finde ind til kernen af kundens problem. Den måde vi komplementerer hinanden på, gør at vores kollegaer har et omfattende bagkatalog at trække på, når det kommer til at løse industriens udfordringer,” forklarer Ida Rasmussen.

Bagkataloget, der henvises til, er den tværfaglige råstyrke, som FRECON er gjort af. Mere end 20 års erfaring i arbejdet med mekaniske løsninger indenfor alt fra fødevarer til vindmøller giver en værdifuld akkumuleret viden om mulige løsningsmodeller og teknologier.

”Så når vi siger, at vores popcornidéer ikke kan styres og ofte opstår spontant, har de alligevel grobund i omfattende knowhow fra branchen. Og det kan kunderne også mærke, når vi præsenterer vores løsninger og innovationskoncepter for dem,” tilføjer Ida Rasmussen.

Kulturen danner solidt grundlag
Netop tværfagligheden er blevet dyrket siden FRECONs begyndelse. De to ejere, Frederik Rytter og Leif Christoffersen, har gennem årene lagt vægt på, at høj faglighed også betyder nært samarbejde og vidensdeling.

Vores kultur og tilgang til medarbejderne er grundlaget for, at vi kan tiltrække superdygtige og krøllede personligheder, der byder ind med noget helt særligt. Vi har gjort plads til de innovative ideer, og at unge og erfarne kollager kan lære af hinanden, så vi hele tiden komplementerer hinanden og gør hinanden dygtigere.
FRECON

De initiativrige og fagligt velfunderede popcornhoveder er på den måde en central del af FRECONs kultur som ingeniørhus.

”Vores vision om at være førstevalget blandt kunder og medarbejdere er understøttet af vores stærke værdisæt, hvor faglig stolthed og innovation går hånd i hånd med teamwork og værdiskabende løsninger til vores kunder. På den måde skal der være plads til, at skæve idéer popper op, for innovation er noget, vi dyrker,” afslutter Ida Rasmussen.