Konceptudvikling

Konceptudvikling

Den korteste vej fra innovative ideer til færdige resultater er gennem nøje planlægning. Vi tager højde for alle parametre i jeres konceptudvikling, så de gode ideer bliver til virkelighed.

Med et samarbejde allerede i de tidlige processer får du det bedste fra dine og vores erfaringer. Sammen kommer vi rundt om alle nødvendige parametre i konceptudviklingen, så du får den mest effektive og værdiskabende proces.   

For at sikre en mere effektiv proces og et mere sammenhængende produkt, er det ofte en god idé at starte samarbejdet allerede i de tidlige faser af konceptudviklingen. På den måde kan vi sammen sikre, at konceptet virker i praksis. Det skal kunne omsættes til en producerbar konstruktion, der både er kostoptimeret, effektiv, æstetisk indbydende og opfylder alle relevante krav og standarder. Dette gælder selvfølgelig uanset, om der er tale om udvikling af procesudstyr, produktionsanlæg, konsumentprodukter, mekaniske værktøjer eller strukturelle konstruktioner.

Vi har blandt andet hjulpet med konceptudvikling af:

  • Vaskemaskine til aluminium billets (ekstruderingsanlæg)
  • Komplet WTG platform
  • Vingeteststand
  • Automatisering af en savlinje
  • Turner tool til vindmøllevinger
  • Snekanon
  • Robot til front edge repair på vindmøllevinger
DINE ØNSKER OG VORES ERFARING ER EN FÆLLES STYRKE
DINE ØNSKER OG VORES ERFARING ER EN FÆLLES STYRKE
Kombinationen af dine udfordringer, ønsker og erfaringer med vores innovative mindset skaber et stærkt fundament for at udvikle værdiskabende koncepter og mekaniske designs.
I denne proces tager vi selvfølgelig hensyn til mange forskellige parametre såsom funktion, myndighedskrav, produktionsforhold og økonomisk optimering.

Det skal virke i praksis!

I FRECON er vi gode til at hjælpe hinanden og trække på erfaringer fra vidt forskellige projekter og industrier. Det betyder også, at vi ser udfordringerne fra mange forskellige perspektiver og kommer med mekaniske løsninger, vi rent faktisk ved virker i praksis – uanset om vi snakker koncept eller design.

Det er dine resultater, der tæller! Derfor stiller vi os ikke nødvendigvis tilfredse med den første løsning , vi kommer på. For os handler konceptudvikling om altid at stræbe efter at gøre tingene lidt bedre.

Vi kan stå for din totale enterprise, hvis du har brug for en færdig pakke, hvor alt bare står klappet og klart. Her løser vi jeres udfordringer fra idé til færdigt produkt – leveret enten som prototype eller nul-serie.

FRECON I TAL 2021

Antal projekter
54
Projekter
Antal kunder
47
Kunder
Ida Rasmussen

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du høre mere, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt gerne:
Ida Rasmussen
CEO