GENSTARTNU

GENSTARTNU

Industriens Fond finansierer 50 timers konsulentforløb til SMV’er. Skal du være én af dem?

Har du en teknisk udfordring, der forhindrer dig i at komme i mål med dit produkt? FRECON er udpeget af Industriens Fond som teknisk rådgiver og kan tilbyde 50 timers konsulenthjælp til små og mellemstore virksomheder.

Skal dit produkt kostoptimeres? Har du brug for hjælp til at konceptudvikle din prototype? Kræver din tegning eller skitse en maskiningeniørs tekniske indsigt, før den kan føres ud i livet? Er dit innovationsprojekt ramt af tekniske udfordringer, som forhindrer dig i at introducere den til markedet? Eller skal din mekaniske konstruktion analyseres, beregnes eller simuleres? Det er alt sammen noget, som FRECONs ingeniører kan hjælpe dig med.

Hos FRECON er vi eksperter i mekanisk konstruktion og arbejder med alt fra komplekst industriudstyr til små mekaniske værktøjer og komponenter. I et 50 timers konsulentforløb kan vi hjælpe dig med:

  • Konceptudvikling: Fra innovationsidé til producerbar konstruktion, der virker i praksis
  • Mekanisk design: 3D og 2D-konstruktion samt tæt integration mellem konstruktion og beregning
  • Analyse og beregning: Herunder FEM/FEA og CFD
  • Dokumentation: Myndighedsgodkendelser og CE-mærkninger

Hvad er genstartNU?

genstartNU er et initiativ iværksat af Industriens Fond, der skal styrke SMV’ers vej gennem coronakrisen. Der er afsat 150 mio. kr. til at sætte gang i dansk erhvervsliv gennem genstartNU.

FRECON er udvalgt som rådgivende virksomhed, og vi kan derfor tilbyde konsulentforløb på 50 timer finansieret af Industriens Fond. Målet er at bruge vores ingeniørydelser til at styrke danske SMV’er og deres forretningsmuligheder.

Se seneste eksempel på virksomheder, som vi har hjulpet gennem genstartNU:

Michael Elefsen

Vil du også være med?

Kontakt os, så vi sammen kan finde ud af, om din virksomhed kan have gavn af et 50 timers konsulentforløb:
Michael Elefsen
CCO