Brancher

Brancher

Ofte er en mekanisk konstruktion en mekanisk konstruktion - uanset branche og formål. Kravene kan være forskellige, men som fagspecialister og konsulenter med et høj fagligt kompetenceniveau er vi vant til at holde os opdateret på et væld af forskellige parametere som krav, risici og specifik branchefunktion.

I FRECON har vi 20 års erfaring med mekanisk design, og vi har 20 års erfaring  inden for Renewable Energy – vindindustrien. Men over den seneste årerække har vi bredt vores kompetencer ud over et større branchesegment, og det er bl.a. lykkedes fordi, vi er gode til at overføre og udveksle erfaring og altid holder et højt fagligt niveau i vores team.

Ligeledes fordi, at rigtigt mange af vores design- og beregningsværktøjer går igen henover de forskellige brancher, eksempelvis ANSYS, Nastran, OpenFoam, HAWC2, Inventor, CREO, SolidWorks og Siemens NX.

Vi laver bl.a. mekaniske løsninger og cost-out på dine mekaniske projekter som ekempelvis produktionsanlæg, procesudstyr, procesanlæg, mekaniske værktøjer og strukturelle konstruktioner.

Falder din branche uden for nedenstående kategorier, så kontakt os endelig alligevel. Vi har erfaring fra flere brancher end angivet her.

Vestas har haft et udbytterigt og tæt samarbejde med FRECON i talrige projekter. Vestas har brug for de bedste konstruktører med dyb forståelse for produktion, transport, drift, vedligehold og ikke mindst omkostningsstrukturen i de forskellige trin i værdikæden for at kunne lave de mest konkurrencedygtige løsninger. En tæt samarbejdsrelation og evnen til hurtigt at komme med gennemtænkte løsninger har været medvirkende til, at vi gang på gang har vurderet FRECON blandt de bedste partnere til større og mindre opgaver.
Peter Lindholst,
Vice President, Concept Development, Business Unit Power Solutions, Vestas
Frederik Rytter

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du høre mere, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt gerne:
Frederik Rytter
Senior Solution Engineer & Partner