Beregningsspecialist på strukturelle lastberegninger

Beregningsspecialist på strukturelle lastberegninger

FRECON har gennem flere år fungeret som beregningsspecialist hos Danhydra, som leverer værktøjer og løsninger til den globale vindindustri.

Det er FRECONs lange og succesfulde erfaring med konstruktion og beregning til vindmøller, som er baggrunden for samarbejdet med Danhydra A/S og Danhydras kunder. Virksomhedens produkter anvendes ved installation og servicering af vindmøller.

Ida Rasmussen, CEO i FRECON:

”Vores spændende og tætte samarbejde med Danhydra startede tilbage i 2017. I samarbejdet med Danhydra arbejdede vi oftest med strukturelle lastberegninger. Vores del af opgaven foregår ofte i vores egne kontorer, og altid i tæt dialog med kunden. Det giver gode muligheder for løbende at sparre med vores interne ressourcer, hvilket kan bidrage med nye aspekter til et projekt.”

Eksempler på beregningsopgaver for Danhydra:

  • Pitchlås til en førende vind OEM (videreudvikling og strukturel verificering). En Pitchlås anvendes ved forskellige reparationsopgaver i møllens nav, så vingerne kan låses fast under reparationen.
    Der skulle køres flere iterationer, inden konstruktionen var stærk nok til at kunne modstå den store belastning, der opstår fx under kraftige vindstød. Pitchlåsen er i dag sat i produktion og drift.
  • Beregninger på værktøj til vingeinstallation. Værktøjet skal kunne klare kraftige belastninger (beregninger på tandhjul – behov for at tænke ud af boksen). Dette værktøj er i dag i produktion og drift hos Danhydras slutkunde.
Vi oplever hver gang, at medarbejderne fra FRECON kommer med kompetencer på højt niveau, som kan indgå direkte i vores egne projektteams. De deltager også direkte i projektmøder og reviews med slutkunden, og vi får dermed et værdifuldt tre-parts samarbejde.
Peter Kristoffersen,
CDO, Danhydra
Hurtig og fleksibel support i høj kvalitet
Peter Kristoffersen er yderst tilfreds med samarbejde med FRECON og roser leverancerne for at være i høj kvalitet, præcise, selvforklarende og præsentable.

Billede: Turner Gear venligst udlånt fra Danhydras website og er ikke et eksempel på en løsning, FRECON har været med til. Billedet er blot til illustration.
Hurtig og fleksibel support i høj kvalitet
De er også altid hurtige til at supportere os i pressede situationer og meget fleksible. Det har en stor værdi, når vi arbejder med kunder i flere tidszoner og styrker vores samarbejde med kunderne.
Peter Kristoffersen,
CDO, Danhydra
Ida Rasmussen

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du høre mere, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt gerne:
Ida Rasmussen
CEO