Hos FRECON har vi en drøm

Hos FRECON har vi en drøm

…om COOL FRIHED. Drømmen og visionen deles af alle medarbejdere, som har vendt, drejet og ”smagt på” den. Konklusionen er klar. Smagen er god!

Grundlaget for drømmen blev skabt af FRECONs ejere Leif og Frederik for en del år siden. ”For os bliver resultaterne, samarbejdet og friheden til at kunne skabe ofte helt sanselig,” fortalte Frederik Rytter i forbindelse med virksomhedens jubilæum tidligere på året.

Frederik Rytter_FRECON_COOL FREEDOM_Workshop_Mechanical engineering

Frederik Rytter, Partner & Senior Solution Engineer, FRECON

Ord på drømmen
FRECONs nyudnævnte adm. direktør (og tidligere salgsdirektør) Claus Mølgaard Jensen har taget stafetten med drømmen fra ejerne videre til medarbejderne. Alle har gentagne gange deltaget i arbejdet med at få sat ord på, hvad drømmen om COOL FRIHED i bund og grund indeholder. Det var således også på agendaen sammen med de strategiske mål under FRECONs studietur til Budapest for alle medarbejdere i efteråret. Her blev arbejdet intensivt med begge områder, som også har en tæt sammenhæng.

”Drømmen handler således om frihed til at handle og beslutte på egen hånd og til at være så cool, at vi er uimodståelige. Det er cool at være cool!,” fortæller Claus Mølgaard Jensen. ”Vi vil være førstevalget blandt vores kunder og medarbejdere, fordi vi leverer de mest innovative og cool produkter og services på markedet.”

Claus Mølgaard Jensen_CEO_FRECON_COOL FREEDOM_Mechanical engineering

Claus Mølgaard Jensen, CEO i FRECON, præsenterer FRECON-drømmen COOL FRIHED.

Sætter en motiverende kurs
For at kunne udleve drømmen er grundpillerne, at organisationen er selvmotiverende, autonom og effektiv samt består af teknisk overbevisende individer med den stærkeste holdånd.

”Vi skal handle ansvarligt og respektfuldt i alle forhold, og vores samarbejde skal være overbevisende og båret af synergi. Vi skal kontinuerligt lære og forbedre os, ” uddyber Claus Mølgaard Jensen. ”Det stiller store krav til vores organisation – men vi ved, at medarbejderne har det i sig, fordi de ønsker at være en del af COOL FRIHED.”

FRECON_COOL FREEDOM_Group work_Mindmapping_Mechanical engineering

Gruppearbejde til workshop under studietur i Budapest, Ungarn.

FRECON_COOL FREEDOM_Mindmapping_Presentations_Group work_Mechanical engineering

Præsentation under workshop på studietur til Budapest.


Vores drøm gør også kunderne bedre

Alle hos FRECON har ligeledes en overbevisning om, at deres drøm om COOL FRIHED også har en stor betydning for kunderne. ”Det er i bund og grund ikke noget nyt. Det handler jo om de værdier og den kultur, som har kendetegnet os i mange år. Men det har været en god proces at få sat ord på,” siger Claus Mølgaard Jensen.

”Vi har så mange gode erfaringer med at kunne levere resultater, der former og opfylder vores kunders drømme. Det sker med baggrund i vores faglige nysgerrighed og ønsket om at skille os ud i en verden af fagligt ligestillede – sammen med ambitionen om at forfølge det unikke i det almindelige. Og vi opnår kundernes anerkendelse af vores samarbejde og resultater. Det fortæller os, at vores drøm har betydning og ikke bare er en tom illusion.”