Studietur i Budapest

Studietur i Budapest

Fra workshop, teamånd og riffelskydning til Audi, Michelin- og middelaldermiddag

Den 26. til 29. oktober var FRECONs medarbejdere udenfor vante rammer. Turen gik nemlig til den ungarske hovedstad, Budapest, hvor der ventede fire dage med teambuilding og faglige indslag.

På et år, der med vækst og udvikling har markeret FRECONs 20 års jubilæum, skulle studieturen til Budapest sikre fortsat fremdrift med nye fælles mål, faglige indtryk og sammenhold.

Således ventede der FRECONs medarbejdere et bredspektret program, da de tre kontorer fra Horsens, Tommerup og Esbjerg samledes i Billund Lufthavn i retning mod Budapest.

Workshop mod fælles strategiske mål

Øverst på dagsordenen var tre workshops, hvor FRECONs medarbejdere fik mulighed for at udfordre og udvikle FRECONs strategiske mål. Ved hjælp af gruppearbejde og metoden mindmapping blev det tydeligt, at de fælles mål og ambitioner for FRECON er høje – og alle FRECON-medarbejdere bidrog aktivt i videreudviklingen af en fælles retning. Her kom FRECONs værdisæt – værdiskabelse, innovation & faglighed, troværdighed og teamwork – for alvor til sin magt.

”Det er i grunden fantastisk, at vi på trods af en opsigelse fra vores tidligere direktør få uger før afrejse, stadig har haft et stort udbytte af studieturen,” fortæller Acting CEO & Sales Director, Claus Mølgaard Jensen. ”Vi har oplevet et engagement uden sidestykke fra medarbejderne, der alle har bidraget til videreudvikling af vores fælles strategiske mål og ambitioner for FRECON – det giver værdi på den lange bane.”

FRECON workshop_Mechanical engineers_Budapest_Hungary_Oct 2019

”Vorsprung durch Technik”

Et højdepunkt på studieturen var besøget hos Audis fabrikker i byen Györ, ca. 1,5 time fra Budapest. På et 5,2 millioner kvadratmeter stort anlæg med 13,000 ansatte, fik FRECONs medarbejdere indblik i, hvordan 750 Audi-biler bliver sendt gennem produktionshallerne dagligt.

Området gør brug af mere end 700 robotter, arbejder med Just-in-Time og en takt-tid på blot 100 sekunder. En produktionsenhed, der arbejder med præcision og kvalitetssikring på så højt plan, kan gøre selv dygtige, maskiningeniører fra FRECON imponerede og mundlamme.

FRECON at AUDI_Mechanical engineers_Györ_Hungary_Oct 2019

FRECON rammer plet hver gang

Udover nye faglige indtryk bød studieturen på teambuilding-aktiviteter. Her satte en gammel bunker rammerne for riffelskydning på skydebanen ERVA, hvor FRECONs ansatte fik lov at prøve kræfter med 0.22 sportspistol, 9 mm Glock17, AK-47, Taurus .357 revolver og 12/70 Remington pump gun.

Det var med julelys i øjnene for langt de fleste medarbejdere, når det blev deres tur til at sigte mod skydeskiven. Ligeledes var konkurrencegenet ikke til at tage fejl af. Én ting er dog sikkert: Alle medarbejdere ramte indenfor målskiven og kunne prale af flotte slutresultater.

FRECON always hits the target_Budapest_Hungary_Oct 2019

FRECON rammer plet – hver gang

Unikke restaurantoplevelser og hyggeligt samvær

Ingen studietur uden mad og drikke. I Budapest blev FRECON-medarbejderne forkælet med særligt to unikke madoplevelser. Først en tur tilbage i tiden til middelalder-inspireret middag på Sir Lancelot med udklædte tjenere og riddersalsstemning, og senere på den Michelin-anbefalede restaurant, Textura, med fem-retters mad- og vinmenu.

”Det er netop aktiviteter som disse, der gør, at det er sjovt at være ingeniørkonsulent hos FRECON. Vores konsulenter yder altid en kæmpe indsats ude hos kunderne, hvor de helt naturligt tilbringer en meget stor del af deres arbejdstid,” siger Acting CEO & Sales Director Claus Mølgaard Jensen. ”Vores fælles oplevelser som her i Budapest gør, at vi opretholder den teamånd, der kendetegner FRECONs kultur.”

FRECON_ Mechanical engineers_Medieval restaurant_Budapest_Hungary_Oct 2019 FRECON_Mechanical engineers_Michelin-recommended restaurant_Budapest_Hungary_Oct 2019