Thomas Frederiksen, Solution Specialist, FRECON (Horsens)

Thomas Frederiksen, Solution Specialist, FRECON (Horsens)

”Hos FRECON er vi innovative, konstruktive – og ikke mindst produktive”

… det passer perfekt til maskiningeniør Thomas Frederiksen.

Efter mange år i vindmølleindustrien og en afstikker til Mærsk valgte Thomas i 2015 at skifte til FRECON.

”Mit mål var at bygge videre på min erfaringspallette – også med opgaver udenfor vindmølleindustrien,” fortæller Thomas. ”Jeg havde som udgangspunkt ikke det store ønske om at blive konsulent, men så samtidig et rigtig godt match med FRECON.”

FRECONs tilgang passer perfekt til Thomas

Thomas har arbejdet sammen med FRECON siden 2004 og kender virksomhedens kompetencer, værdier og kultur rigtig godt.

Jeg har gennem årene arbejdet sammen med flere fra FRECON og primært de to ejere Leif og Frederik. Vi er meget innovative, konstruktive, løsningsorienterede og ikke mindst produktive. FRECONs tilgang til opgaverne har altid været et stort plus for mig som kunde.
Thomas Frederiksen, Solution Specialist, FRECON

”Det er netop den kultur, de to ejere har bygget op gennem alle årene, og selv står for. Det er fortsat helt grundlæggende i virksomheden,” supplerer forhenværende adm. direktør Claus Mølgaard Jensen. ”Den måde at arbejde på sikrer både en god fremdrift i opgaverne og plads til at tænke store tanker. Det giver nogle rigtig spændende og værdifulde løsninger til vores kunder.”

Værdifuld intern sparring
En væsentlig del af kulturen hos FRECON er også den tætte interne sparring med kollegerne. Det gælder alle – unge, ældre, rutinerede og nyuddannede. Holdningen er, at alle har noget værdifuldt at byde ind med.

”Jeg har stor glæde af den interne sparring med mine kolleger,” siger Thomas. ”Når vi sidder som konsulenter ude ved kunderne, er det godt, at vi ofte mødes på kontoret i Horsens om fredagen. Her er der rigtig gode muligheder for lige at få vendt og drejet en opgave med kollegerne og dermed se nye muligheder og perspektiver. Samtidig styrker det også det sociale fællesskab, at vi som udgangspunkt mødes én gang om ugen.”
Værdifuld intern sparring

Det faglige driver Thomas

Thomas er således rigtig godt tilfreds med skiftet til FRECON og muligheden for at supplere opgaver i vindmølleindustrien med nye udfordringer i andre brancher.

”Jeg synes, det er yderst motiverende, når jeg skal løse opgaver, hvor jeg kan kombinere noget, jeg kender, med noget helt nyt. Det har jeg ved flere lejligheder haft mulighed for hos vores kunder i fødevareindustrien, hvor jeg bl.a. har arbejdet med fødevareudstyr til varmebehandling,” fortæller Thomas. ”Det er klart den høje faglighed, som er den daglige store motivation for mig sammen med en god fremdrift i opgaverne. Det har jeg rigtig gode muligheder for her hos FRECON.”

Frederik Rytter

Er du interesseret i at høre om vores job-muligheder?

Har du lyst til at høre mere om FRECON, vores team og vores jobmuligheder, så ring eller skriv gerne!
Frederik Rytter
Senior Solution Engineer & Partner