Samtykkebetingelser

Samtykkebetingelser

SAMTYKKE VED TILMELDING TIL NYHEDSBREV

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, oplyser du kun dit navn, firma og e-mail adresse. Vi registrerer ikke andre oplysninger om dig i forbindelse med tilmeldingen.

Efter tilmeldingen bruger vi din e-mail adresse til at sende dig nyhedsbreve, som indeholder information om relevante nyheder fra FRECON. Nyhedsbrevet udsendes når vi har noget på hjerte og ca. 4-6 gange om året.

I forbindelse med udsendelsen af nyhedsbrevet, vil din e-mailadresse blive videregivet til den leverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Pt. anvender vi eksempelvis ClickDimensions til udsendelse af nyhedsbreve.

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes, og om der klikkes på links.

De indsamlede oplysninger om din brug af nyhedsbrevene, anvender vi til at forbedre vores nyhedsbrev, så vi endnu bedre kan målrette og tilpasse indholdet til dig og de andre modtagere.

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert i henhold til Persondatalovgivningen.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden eller toppen af nyhedsbrevene, som du modtager fra os. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev

Har vi dine oplysninger fra andre steder end tilmelding til nyhedsbrevet, fx hvis du er kunde hos os, så fjernes du blot fra nyhedsbrevslisten og ikke vores øvrige CRM-system. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre dem ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at kontakte os på mail@frecon.dk og give os besked om de nye oplysninger.