Wroooom! Der er fart på Nick

 Wroooom! Der er fart på Nick

Wroooom! Der er fart på Nick – FRECON’s nye Ole Opfinder, ingeniør og racerkører!

 

FRECON byder varmt velkommen til Nick Perto Sørensen!

 

Nick er vores nye racerkører, opfinder, rustfri smed og maskiningeniør med speciale i mekatronik og erfaring fra industriprocesser bl.a. i fødevareindustrien. Han ved stort set alt om maskinelementer, da han interesserer sig for bearbejdning og fremstilling af industriprocesser.

 

Men det er ikke alt Nick kan og er
Nick er nemlig en videbegærlig nørd med en Ole Opfinder gemt dybt i maven. Så dybt at han i privaten har installeret hele to 3D-printere.
”Jeg bruger en del tid på at opfinde nye ting og sager, jeg lige synes, jeg mangler” forklarer han. Og netop hans evner som opfinder, bringer kreativitet i hans virke som ingeniør
”Jeg er super stolt over, at have været med til at designe og konstruere en semi autonom undervandsbåd til arktiske miljøer i mit tidligere job” forklarer han, når han bliver bedt fortælle, hvordan hans kreativitet kommer i spil i dagligdagen.

 

Flittig som dagen er lang
Som I nok kan gætte, har Nicks nørderi og ivrige tilgang til enhver opgave bragt ham nogle flotte resultater. Bl.a. har han modtaget Dansk Metals flidslegat, været blandt de 5 finalister i regionsmesterskaberne i Skills 2014 samt modtaget Guldambolten for sit svendestykke på smedeuddannelsen.
Hans flid bruger han desuden i frivillig tjeneste i infanterihjemmeværnet som sergent, hvor han dyrker bl.a. en personlig- og ledelsesmæssig udvikling ”Jeg elsker at komme ud i det fri og tænke i taktisk større perspektiver. Og det er fedt at gøre, mens man har ansvaret for en gruppe af frivillige menige”.

 

Når det bliver for meget for Nick med nørderiet, alle opfindelserne og sergenttjansen spænder han hestene for. Altså de helt store mekaniske heste. Nick kører nemlig YTCC kl3 racerbil på konkurrenceplan og har gjort det i knap to år. Indtil videre jagtes det ambitiøse mål: at komme i top 5 i den kommende sæson. Vi hepper på dig Nick!

 

I FRECON er Nick allerede godt i gang med arbejdet med at konstruerer. Han er en haj til creo, og vi er sikre på, at det bliver en forsat fornøjelse med ham ombord. Vi er vilde med hans rolig og imødekommende person, der altid har en løsning på et problem.