Vil du med på vores succes – her hvor de spændende opgaver bliver til virkelige projekter?

Vil du med på vores succes – her hvor de spændende opgaver bliver til virkelige projekter?

Hos ingeniørvirksomheden FRECON har vi fuld gang i en spændende udviklingsrejse, hvor vi har skærpet strategien samtidig med, at nye kolleger og nye spændende kunder løbende kommer til.

Senest har vi indgået en langtrækkende aftale om samarbejde med en af verdens største vindmølleproducenter om nogle yderste spændende udviklingsopgaver. Ligesom vi bl.a. også har et tæt samarbejde med flere virksomheder inden for industriel automation, fødevareprocesudstyr og medicoindustrien. Hertil kommer, at vi har opbygget kompetencer inden for CFD (Computational Fluid Dynamics) som bliver ét af vores fokusområder i 2019.

Er du blandt de bedste – og vil du med ombord?
Vi vil gerne have dig med ombord, hvis du er blandt de bedste i branchen og er uddannet maskiningeniør – og har lyst til at være en aktiv del af vores succes og spændende udviklingsrejse.
Vores ansatte har tilsammen over 225.000 timers erfaring med vind, hvilket åbner mange døre – til kunder i andre brancher – men også for dig.

Massivt fællesskab – med god plads til din udvikling
Vi er i dag godt 30 ansatte på vores tre lokationer i Horsens, Esbjerg og Tommerup, og vi ser stor værdi i at være en blandet skare, både hvad angår erfaring, alder, køn og baggrund. I 2019 har vi planer om at udvide med endnu en lokation.

Fælles er det dog, at vi alle ønsker at være del af FRECON teamet, og byder ind med vores kompetencer og gerne lytter til andres erfaringer.

Vi passer godt på vores medarbejdere
Vi prioriterer både det faglige samarbejde og det sociale miljø højt. Vi har mange sociale aktiviteter også koblet med fagligt indhold. Desuden har vi kutyme for, at alle vores medarbejdere er hjemme på kontoret og arbejde om fredagen – også de, som sidder ude som konsulenter hos vores kunder. Det oplever vores medarbejdere styrker den kollegiale samhørighed til glæde for både den enkelte, FRECON og vores kunder.