Tak for samarbejdet i 2018 – vækst, udvidelser og Computational Fluid Dynamics (CFD)

Tak for samarbejdet i 2018 – vækst, udvidelser og Computational Fluid Dynamics (CFD)

2018 har været et særligt begivenhedsrigt år i FRECON. Det har været et år kendetegnet af vækst, udvidelser og Computational Fluid Dynamics som nyt kompetenceområde. Ikke mindst har 2018 budt på forberedelser til de næstkommende års vækst.

I korte overskrifter har året budt på:

  • Flere nye kunder, nye kundesegmenter og mange forlængelser af eksisterende samarbejder
  • 10 nye ansættelser – ”unge som gamle”
  • Udvidelse af vores kompetencer og softwareværktøjer
  • Offentlig anerkendelse og cementering af vores kvalifikationer
  • Professionelt ansigt til bestyrelsen
  • Åbning af FRECONs tredje kontor i Danmark
  • Esbjerg-afdelingen hitter hos kunderne i syd

Esbjerg kontoret hitter hos kunderne i syd

I foråret mærker vi for alvor værdien af vores afdeling i Esbjerg, som vi åbnede i efteråret 2017. Kunderne i den sydlige del af Danmark sætter stor pris på naboskabet, da det giver yderst fleksible samarbejdsmuligheder. Det betyder, at efterspørgslen på vores kompetencer i nærområdet stiger, og i april og november udvider vi derfor den esbjergensiske konsulentstab.

Fyn er fin!

I april måned etablerer vi os på Fyn. Kontoret ligger i Erhvervsparken TEP A/S i Tommerup, som er tæt på både nuværende og potentielle kunder. Også her værdsætter vores kunder i lokalområdet den nære placering af vores kompetencer, og vi får hurtigt skabt nye kunderelationer. Det betyder, at vi kort efter åbningen på Fyn må ansætte flere lokale FRECON konsulenter.

Proffesionel herre til bestyrelsen

Der er run på FRECONs april måned. For at styrke virksomhedens strategiske udvikling og vækst tiltræder et yderst professionelt ansigt vores bestyrelse. Peter Bager har 10 års international erfaring fra et VP/CEO-niveau (bl.a. TC Group International A/S) og har siden 2012 arbejdet som professionelt bestyrelsesmedlem i 25 virksomheder. Heraf har Peter Bager været bestyrelsesformand i de 16 af virksomhederne. I FRECON er vi utroligt glade for samarbejdet, der skaber grobund for nytænkning og forretningsudvikling.

Formalisering af kvalifikationer som leverandør inden for utilities og olie/gas

I starten af sommeren 2018 cementerer vi FRECONs kvalifikationer ved at blive registreret i Achilles Utilities NCE’s (Northern and Central Europe) og Achilles JQS’ (Oil and Gas – Northern Europe) supplier database. Med denne blåstemplinger af vores kvalifikationer som leverandør får vores kunder og potentielle kunder vished om høj leverandørkvalitet og effektiv projekteksekvering.

 

Foto: CFD simulering af vindmøllevinger

 

CFD (Computational Fluid Dynamics) introduceres som nyt kompetenceområde

Igennem 2018 udvider vi vores kompetencer og softwareværktøjer med bl.a. Computational Fluid Dynamics (CFD). CFD er ultra kort beskrevet beregninger og simulering af strømninger i væsker og gas som eksempelvis termodynamik, aerodynamik og hydrodynamik. I FRECON bruger vi det bl.a. til beregninger af luftstrømninger på vindmøllevinger, udstødningssystemer, termiske lagringssystemer, ventilationsaggregater, kølesystemer m.v.. CFD er en spændende niche, som vi i 2019 forventer stor vækst indenfor.

Nye kundeprojekter, nye kundesegmenter og 10 nye kollegaer

Generelt set byder hele 2018 på en kontinuerlig fremgang i FRECONs kunde- og projektportefølje. Nye kunder kommer til, og rigtigt mange af de eksisterende kundeprojekter forlænges eller udvides. Derfor byder året løbende på flere nye ansættelser. Samlet set ansætter vi 10 nye kollegaer til vores afdelinger i både Horsens, Tommerup og Esbjerg. Alle ansættelser sker med henblik på at imødekomme efterspørgslen og ikke mindst for at forstærke vores kompetencer i forhold til vores vækststrategi. Derfor går vi i høj grad op i at finde kandidater med de rette kvalifikationer frem for nogen skelen til dåbsattesten. Denne indstilling er vi ikke ene om i FRECON, og derfor er Claus Mølgaard Jensens’ (Sales Director i FRECON) debatindlæg ”Se bort fra dåbsattesten: En 60 årig kan også være ferm til SoMe” blevet en yderst populær artikel i Jyllands-Posten og på LinkedIn, hvor den har affødt stor positiv respons og debat.

Tak for samarbejdet i 2018 og på gensyn i 2019!

I FRECON er vi ydmyge over alle de fantastisk spændende kundeprojekter, som vi har fået lov til at bidrage til her i det forgangne år, og den tillid til vores kompetencer, som I dermed har vist os. Vi værdsætter i høj grad vores tætte og værdiskabende samarbejde, og det vil vi gerne sige jer tak for.

Vi ønsker alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

 

På gensyn i 2019.

 

FRECON A/S

Bo Birkemose, CEO & Claus Mølgaard Jensen, Sales Director