Schhhiiiuww! Touren er kommet til Horsens!

Schhhiiiuww! Touren er kommet til Horsens!

Schhhiiiuww!

Touren er kommet til Horsens, og I skal lægge jer i selen, hvis I skal følge med!

 

FRECON byder varmt velkommen til Mathias Bruun Christensen

 

Mathias er en eftertænksom og struktureret fighter med hovedet skruet helt rigtigt på. Han har en kandidatuddannelse som ingeniør med fokus på design af mekaniske systemer, og så er han tosset med alt, der er mekanisk og kan programmeres – ja han har endda været med til at udvikle en stor løftedrone.

 

Fighter, fokus, fremad
Men det er ikke alt Mathias kan og er. For når han træder ud af ingeniøruniformen, hopper han fluks i cykeludstyret og tonser derudaf. Han er nemlig en vaskeægte cykelrytter, som deltager i cykelløb på supermotionistniveau, og har sågar opnået adskillelige top-5-placeringer i Danmarks Cykel Unions D-klasse. Sejt gået Mathias!
”Når jeg sætter mig på cyklen, slapper jeg af fra tankerne, og presser min krop til det yderste. Det er en fed følelse af fokus, adrenalin og at miste tidsfornemmelsen.” forklarer han. Og cyklen kommer med overalt – også på ferie. Er der ikke er plads til cyklen på turen, lejer han en, når han kommer frem. En gang cyklede han endda også på ferie… 260 km på én dag!

Tiden forsvinder, når resultater skabes
Netop evnen til at fighte, fokusere og komme godt over målstregen kendetegner også hans arbejde. Her analyserer han, og er vild med at se resultater – også når de blive produceret, testet og går op i en højere enhed. ”Når jeg arbejder, så lukker jeg alt ude, og pludselig er der gået tre timer. Det kører ligesom bare. Lidt som på cyklen, hvor den der træder hårdest, er den der vinder – er det bare fedt at se resultater.” forklarer han.

 

Hans fightermentalitet og fokuserede måde at arbejde på, kom ham også til gode, da han i et tidligere virke arbejdede med udviklingen af en stor løftedrone og undersøgte optimering af dens arme og ben gennem beregninger og tests.

 

I FRECON er Mathias allerede dybt fokuseret i ANSYS og beregner derudaf. Vi kender ham som en beskeden, reflekteret og dygtig kollega, der er god til at lytte. Vi er sikre på, at det bliver en fortsat fornøjelse med Mathias om bord.
Velkommen Mathias!