Rekordresultat

Rekordresultat

Vi kom ud af 2021 med den bedste bundlinje i over 10 år samt en bruttofortjeneste nær niveauet før corona. Vi er hermed klar til at fortsætte den planlagte vækstkurs.

 

Med et flotresultat før skat på 4,56 mio. er FRECON igen på rette kurs efter et mindre corona-bump i 2020. Sammen med en likviditetsgrad på 180 står virksomheden godt rustet til den fremtidige vækst. Resultatet skaber stor tilfredshed både hos FRECONs ledelse og bestyrelse.

 

Kompetence, innovation og netværk
Fundamentet for det flotte resultat er skabt af FRECONs medarbejdere.

” Vi har et hus fuld af engagerede medarbejdere med stor kompetence og innovative ideer. Vi kalder mange af vores medarbejdere for popcornhoveder, fordi de har lysten og kompetencen til at tænke anderledes og dermed skabe helt nye muligheder for vores kunder,” fortæller adm. direktør Claus Mølgaard Jensen. ”Sammen med vores øgede fokus på salg gennem netværk og relationer, gør det, at vi har fundet vores helt særlige plads i markedet.”

 

Ruster os til fremtiden med nye kompetencer
FRECON har høje vækstambitioner for fremtiden og er meget bevidste om, det kræver en målrettet indsats. ”Vi ser en stærk vækst i markedet lige nu, og det er naturligvis vigtigt, at vi tager vores del af den kage. Samtidigt er vi også meget bevidste om, at væksten sandsynligvis ikke kan fortsætte. Vi lever i en usikker verden. Vi ruster os derfor kontinuerligt til fremtiden ved at se nye muligheder og udvikle nye kompetencer. Det sker netop nu ved at lade 10 af vores medarbejdere deltage i kompetenceudviklingsprogrammet ”KomDigital” organiseret af DTU.

Programmet har særlig fokus på forretningsudvikling og udnyttelse af nye teknologier,” siger Claus Mølgaard Jensen.
”Vi tror på, at vi står meget stærkere i fremtiden ved løbende at udvide medarbejdernes kompetencepallet og dermed gøre os mindre sårbare. Samtidig er det også meget motiverende for medarbejdere at få lov at prøve sig af på nye områder.”

Ambitioner om fortsat vækst
Målet for fremtidens vækst hos FRECON er således klar, og ambitionen er yderligere 20 medarbejdere og en signifikant vækst i bruttoresultatet de kommende par år. ” Vi ved ikke præcist, hvor rejsen går hen, da ”plejer” ikke er det, vi gør mest af,” siger Claus Mølgaard Jensen. ”Vi er altid åbne for nye muligheder, og har god succes med det. Og det hele starter med vores solide kompetencer, store fleksibilitet samt blik for mulighederne.”