Passion for vandsport sender værdifulde bølgeskvulp til FRECONs kunder

Passion for vandsport sender værdifulde bølgeskvulp til FRECONs kunder

Design Engineer Troels Taulbjerg Kristensen er noget af en ildsjæl. Han går på med krum hals, både når han samarbejder med FRECONs kunder om konstruktionsopgaver og dyrker sin passion for vandsport som medstifter og formand hos Aarhus Watersports Complex.

Troels startede 1. februar på FRECONs kontor i Horsens, og er allerede i fuld gang med flere forskellige kundeopgaver.

Troels Taulbjerg Kristensen er 1. februar 2021 startet som Design Engineer hos FRECON.

”For mig er det alfa og omega at skabe værdifulde resultater på de projekter, jeg arbejder på. De skal drives med stor omhu, og jeg involverer mig gerne meget for at komme sikkert i mål,” fortæller Troels.

Gåpåmodet fik Troels også for alvor prøvet af, da han sammen med et par kammerater startede Aarhus Watersports Complex i 2016. Her brugte de bl.a. mange kræfter og gode argumenter for at få tilladelserne fra Aarhus Kommune i hus – dels til at etablere Aarhus’ første kabelbane til wakeboard og dels til at udvide faciliteterne til andre vandsportsaktiviteter i Bassin 7 ved Aarhus Ø.

Troels Taulbjerg Kristensen, ingeniørkonsulent hos FRECON, på wakeboard i Bassin 7 ved Aarhus Ø.

Troels på wakeboard kabelbanen i Bassin 7 på Aarhus Ø.

Ingeniør med forretningssnilde
”Etableringsprocessen og den generelle ledelse af Aarhus Watersports Complex har blandt andet lært mig, at det er vigtigt at tænke alle interessenter ind i et projekt og holde fokus på målet. For at blive endnu klogere på den del har jeg suppleret min uddannelse som maskiningeniør med en overbygning indenfor forretningsudvikling (forretningsingeniør),” fortæller Troels.

”Min samlede pakke af viden og erfaring har jeg stor glæde af i mit daglige samarbejde med kunderne om konstruktion og konceptudvikling samt hos Aarhus Watersports Complex. Det er fedt, når de ting man ’tester af’ og bliver klogere på i sin fritid, kan dryppe positivt af på det faglige samspil med kunder og kolleger hos FRECON.”

Troels Taulbjerg Kristensen er udover Design Engineer hos FRECON medstifter og formand hos Aarhus Watersports Complex.

Udover Design Engineer hos FRECON er Troels medstifter og formand hos Aarhus Watersports Complex.

Troels Taulbjerg Kristensen er ingeniør hos FRECON og blandt de frivillige hos Aarhus Watersports Complex.

Det frivillige crew i Aarhus Watersports Complex.

Billeder venligst udlånt af Aarhus Watersports Complex.