Ny adm. direktør skal sikre den forsatte udvikling i FRECON A/S

Ny adm. direktør skal sikre den forsatte udvikling i FRECON A/S

Pressemeddelelse

Den 1. oktober tiltrådte Ida Rasmussen posten som administrerende direktør i ingeniørhuset FRECON A/S i Horsens, Esbjerg og Tommerup. Hun skal sikre virksomhedens forsatte udvikling og opbygning af fagspecialiseret viden.

FRECON byder velkommen til Ida Rasmussen på posten som administrerende direktør. Hun tiltræder som ny CEO efter Claus Mølgaard Jensen, der har været administrerende direktør i FRECON siden 2019. Ida skal sikre samt understøtte den forsatte udviklingsrejse, som ingeniørhuset allerede er på.

 

Jeg har stor respekt for de resultater mine kollegaer i FRECON har skabt de seneste år og ser frem til at samarbejde med virksomhedens stærke team af fagspecialister. FRECON har udviklet sig fra at være dén pionervirksomhed – som den var, da jeg arbejdede her for 14 år siden – til en større velrenommeret virksomhed i dag med specialiseret viden inden for mange grene af mekanisk design. Det er imponerende, og jeg ser frem til at understøtte den forsatte udvikling,” fortæller Ida Rasmussen, ny adm. direktør i FRECON.

 

Solid erfaring

Ida er allerede en kendt person i FRECON, hvor hun i virksomhedens opstart fra 2006-2009 havde en stilling som projekt- og personaleleder, samt havde ansvar for oprettelse af det første lille dokumentationsteam. Hun kender dermed virksomheden ganske godt.

Hun tiltræder nu direktørposten i FRECON efter at have tilbragt det meste af sin karriere med ledelse i ingeniørtunge virksomheder, hvilket hun har specialiseret sig inden for. Senest i en mangeårig stilling ved Vejdirektoratet, hvor hun har arbejdet med strategisk udvikling, digitalisering og effektivisering, samt haft ansvaret for de store statslige anlægsprojekter under Transportministeriet.

Det er rigtigt spændende nu at skulle sidde på den anden side af bordet og være leverandør. Jeg er sikker på, jeg kan inddrage min erfaring med leverandørsamarbejde i arbejdet med forsat at understøtte FRECONs ry som kvalitetsbevidst og fagspecialiseret leverandør. Specialistviden og høj kvalitet i alle leverancer er jo det vigtigste led i vores forretning,” siger Ida.

 

Styrket strategisk fokus ”Ikke de største, men de bedste”

Ansættelsen af Ida som ny adm. direktør i FRECON sker i takt med, at medarbejderstaben og forretningen er vokset.

”Ida kommer med stor ledelseserfaring fra videnstunge organisationer, og er vant til at lede inden for branchen. Hun har desuden gode personlige værdier, hvilket, i kombination med hendes faglige profil, vil styrke FRECON og sikre kvalitet samt en sund arbejdsplads.” fortæller bestyrelsesformand Peter Bager, og tilføjer ”FRECON skal fortsat drive en sund og god forretning, der leverer kvalitet. For os handler det ikke om at være de største, men at være de bedste inden for vores fagområder.”

Ida Rasmussen er 50 år og har foruden ovenstående arbejdet i hhv. Siemens og Vestas, hvor hun bl.a. havde ansvar for transport og design af løfteudstyr.