Michael er FRECONs nyeste schweizerkniv

Michael er FRECONs nyeste schweizerkniv

Lead Design Engineer Michael Schleth Pedersen har en særlig kombination af faglig viden, som passer godt til FRECONs kundeportefølje. Sammen med hans store lyst til at løse udfordringer, er han en værdifuld schweizerkniv i FRECONs værktøjskasse.

Vindmølle- og fødevareindustrien har gennem årene været omdrejningspunkt for Michaels arbejde. Fra køleteknik og fluid mekanik over stålkonstruktioner til løfteudstyr. Michaels kompetencer dækker bredt og er et perfekt match til de mange af opgaver, som skal løses hos FRECON.

Alsidighed styrker Michaels værktøjskasse
Michael har allerede haft flere gode måneder i FRECON-trøjen siden hans ansættelse i februar 2021. Han ser det som et stort plus at arbejdet udvikler ham som ingeniør og samtidig giver gode muligheder for, at han kan byde ind med sin viden.

”Det holder mig skarp, at vi har kunder i forskellige brancher og størrelser – fx både store vindmølleproducenter og SMV’er under Industriens Fonds genstartNU-projekt,” siger Michael. ”Jeg trives med alsidigheden og at kunne være med til at skabe værdi for kunderne, FRECON og min egen udvikling.”

Guldkorn giver ekstra skarphed
Michael sætter stor pris på det gode samarbejde med kollegerne, når de udfordrende opgaver skal løses.

”Jeg har mange super dygtige kolleger her hos FRECON, og alle er interesserede i at lære fra sig og suge til sig. Der kommer ofte guldkorn hen over bordet, når vi sidder og diskuterer en løsning,” siger Michael. ”Det er meget positivt at opleve, at alle har en interesse i at gøre hinanden bedre – og selv lære nyt. Dermed styrker vi kontinuerligt vores individuelle kompetencer og dermed FRECONs samlede værktøjskasse.”