Klonk! Donk! Klink! Og så har Anders bygget en bil!

Klonk! Donk! Klink! Og så har Anders bygget en bil!

Klonk! Donk! Klink! Og der skal baaaaare lige skrues på den her dims. Sådan – så er der et styk hjemmebygget racerbil!

 

FRECON byder varmt velkommen til Anders Fanøe Kjærgaard Nielsen!

 

Anders er en løsningsorienteret jyde med hang til automekanik og Formel 1. Han er uddannet Automotive Engineer i Birmingham, har erfaring fra ventilationsbranchen og udlevet Sub-formandsposten på Smukfest i mere end 6 år.

 

Håndværk i førersædet

Men det er ikke alt Anders kan og er. For skulle vi befinde os, I hvilken som helst gør-det-selv kattepine, er Anders lige den mand, vi drømmer om. Hænderne er nemlig skruet helt rigtigt på, for hvor mange kender måske lige en fyr, der har bygget en racerbil helt fra bunden OG tilmed fået lov til at konkurrere med den på Silverstone GP? Sejt gået Anders! Det siger altså noget om kvaliteten af hans håndværk. Og det kribler derudaf med Anders’ håndværk, som også bidrager til musikglæden derhjemme med hjemmebygget ultralydskar til at vaske vinylplader, hjemmegjorte akustikpaneler og meget, meget, meget mere.

Netop lysten til at udvikle og designe løsninger kendetegner Anders og hans arbejde. ”Siden jeg var barn, har jeg skilt ting ad for at finde ud af, hvordan de fungerer. Så kunne jeg nemlig forbedre og samle dem igen.” forklarer han.

Derfor flyttede han også til England under sin uddannelse for at komme tættere på bilindustrien og blive klogere på mekanikken bag. ”Det fedeste i ingeniørfaget er, når jeg kan være med til at finde den smarteste løsning, og det dyrker man meget i automobilbranchen, hvor flere elementer designes smart, så de kan bruges forskellige steder”.

 

Keep It Simple, Stupid

Lige præcis det med at gøre tingene smart er noget, Anders sætter en ære i. Faktisk så meget at han arbejder ud fra devisen KISS. ”Det er ikke bandet, selvom det også er godt, men står for Keep It Simple, Stupid”. Og sådan er Anders faktisk. Helt fuldstændig lige til, jordnær og fyldt med gode simple ideer til løsningen af komplekse problemer.

 

I FRECON konstruerer Anders allerede derudaf, og vi kender ham som en utrolig iderig, behagelig og beskeden person, som altid har en bilanalogi, der bidrager til udvikling i arbejdet. Og på den måde er Anders allerede som et super ESP-system, der sikrer, at vi holder kursen med gode ideer og løsninger. Velkommen Anders!