God start for FRECON i Esbjerg

God start for FRECON i Esbjerg

Ingeniørhuset FRECON har et tæt samarbejde med flere kunder i det vestjyske og valgte i efteråret 2017 at etablere sig i Esbjerg. Nærhed til kunderne øger værdien i det daglige samarbejde, og FRECON har planer om at åbne flere kontorer rundt om i landet.

Flere af FRECONs kunder i det vestjyske har således hjemme i Esbjerg. Det gælder primært virksomheder i vindmølleindustrien. FRECON kan allerede nu mærke værdien af den lokale tilstedeværelse.

Lokal forankring skaber værdi for kunderne 
”Meget af samarbejdet med kunderne foregår på havnen i Esbjerg,” fortæller Jens Juul, som er Senior Design Engineer hos FRECON i Esbjerg. Jens er kommet til FRECON efter mange år hos Vestas. ”Det er meget værdifuld i det daglige samarbejde, at vi hurtigt kan møde op hos kunden, hvis de eksempelvis har lidt småjusteringer til en kravspecifikation, vi skal drøfte. Det sætter vores kunder stor pris på, og det giver et meget fleksibelt og agilt samarbejde.”

Lokale leverandører
Samtidig gør FRECON meget ud af at finde lokale underleverandører til opgaverne i Esbjerg. ”Vi ligger vægt på at holde opgaverne lokalt, når det er muligt at finde underleverandører med de rette kompetencer,” fortsætter Jens. ”Det kan samtidig give opgaver retur til os, da vi også kan hjælpe vores underleverandører med at løse opgaver for deres øvrige kunder eksempelvis indenfor beregning og dokumentation.”

Brug for flere hænder
FRECON har fået godt fat i kunderne i det vestjyske og søger flere medarbejdere til kontoret i Esbjerg. ”Vi er primært på udkig efter maskiningeniører med erfaring inden for olie- og gassektoren,” fortæller Jens. ”Vi har naturligvis et tæt samarbejde med kollegerne i Horsens, men det er samtidig en del af vores strategi at udvide medarbejderstaben her i Esbjerg. Vi har mange spændende opgaver i pipelinen, og ser frem til at høre fra potentielle nye medarbejdere.”