FRECONs farverige kaptajn fylder 60

FRECONs farverige kaptajn fylder 60

Tillykke med fødselsdagen, Claus!

FRECONs CEO Claus Mølgaard Jensen kan 10. juli 2021 fejre sin 60-års fødselsdag. Claus træffer ikke altid de traditionelle valg. Det gælder både vedr. forretning, påklædning og jokes. Det er til stor gevinst for både FRECON, medarbejdere og kunder, der smittes af Claus’ gode humør.

Et møde med Claus omhandler skarpe faglige betragtninger, farverig påklædning og gode grin. Han har stået ved roret som CEO siden 2019 og bragt FRECON gennem det seneste år med coronakrise efter tidligere at have bestredet posten som salgsdirektør. Samtidig har han været en sikker styrmand på hjemmefronten i Lystrup gennem et større renoveringsprojekt.

Med en altid rationel og yderst faglig tilgang til opgaven, en ofte sjov eller skæv vinkel styret af intuition passer Claus og hans farverige tøjvalg perfekt ind i rollen som kaptajn for FRECON. Konsulenthuset består af idérige popcornhoveder, der ofte går utraditionelle veje for at finde de bedste løsninger til kunderne. Samtidig er ingeniørfagligheden i højsædet, og med en uddannelsesbaggrund som B.Sc.E.E., en HD-A, en HD-O samt en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD har Claus den tekniske, ledelsesmæssige og økonomiske indsigt til at sikre den fortsatte vækst og fremdrift hos FRECON.

Den runde fødselsdag fejrer Claus i haven med familie og venner.