Frecon styrker organisationen med erfaren Project Director

Frecon styrker organisationen med erfaren Project Director

Niels Bendixen er ansat som ny Project Director med ansvar for FRECONs konsulenter og som aktiv deltager i projektstyringen af de mere og mere komplekse projekter i FRECONs portefølje.

Niels kommer til FRECON med over 20 års erfaring som både leder og specialist i flere internationale virksomheder som Terma Aerostructure, SPX Flow Technology, Vestas Wind System og Tetra Pak. Han er uddannet maskiningeniør og HD i organisation og har omfattende erfaring med projektstyring, projektsalg, konstruktion af komplekse produkter, teknologiudvikling og personaleledelse.

Godt rustet til fortsat udvikling
”Hos FRECON er vi inde i en yderst positiv udvikling og ser opgaverne stige i både kompleksitet og omfang,” fortæller CEO Bo Birkemose. ”Med ansættelsen af Niels har vi rustet os endnu bedre til den fortsatte udvikling ved at styrke vore kompetencer indenfor styring og planlægning af de stadig mere komplekse opgaver. Det er essentielt for vores virksomhed at have intens fokus på kvaliteten i alle områder. Det gælder både overfor vores medarbejdere og kunder, da det er afgørende for fastholdelse af begge grupper. Derfor er Niels’ baggrund fra virksomheder med store krav til kvalitet samt fastholdelse af højt specialiseret personale et perfekt match til den fremtidige udvikling af FRECON.”

Foto: Niels Bendixen, Project Director, FRECON