FRECON sætter kursen for 2020

FRECON sætter kursen for 2020

I 2020 fortsætter FRECON arbejdet med at øge værditilbuddet til kunderne for herigennem at blive det sikre førstevalg. Det sker bl.a. gennem fokus på udvalgte kompetenceområder samt høj kunde- og medarbejdertilfredshed.

Hos FRECON vil man være verdensmestre – også i projektledelse og digitalisering. Det fortæller adm. direktør Claus Mølgaard Jensen. ”Vi har udpeget netop de to områder sammen med kunde- og medarbejdertilfredshed som de fokusområder, der skal være med til at bringe os til det næste niveau i vores vision om COOL FRIHED.”

COOL FRIHED

COOL FRIHED er FRECONs drøm og vision, som netop handler om at skabe frihed til at handle og beslutte på egen hånd og til at være så cool, at man er uimodståelige.

”Det er cool at være cool,” fortæller Claus Mølgaard Jensen. ”Vi vil være førstevalget blandt vores kunder og medarbejdere, fordi vi leverer de mest innovative og cool produkter og services på markedet.”

Endnu bedre til projektledelse

Her spiller projektledelse også en afgørende rolle.

”Vi samarbejder med vores kunder på flere og flere projekter, som udvikler sig både i størrelse og kompleksitet,” siger Claus Mølgaard Jensen. ”Derfor arbejder vi også kontinuerligt med en videreudvikling af vores projekteksekveringsmodel og alle vores processer, ligesom vi styrker vores interne kompetencer indenfor projektledelse.

På den måde er vi både klar til at møde egne, kundernes samt fremtidens krav og kan fremadrettet tilbyde projektledelse med stor indsigt som en service til markedet.”

Det hele starter internt

I den fortsatte udvikling af FRECON og værditilbuddet til markedet er det et vigtigt led, at kunder og medarbejdere er tilfredse med FRECON. Vi vil derfor sætte yderligere fokus på løbende intern læring og dermed performanceudvikling. Det kombineres med en intern selvevaluering, som skal understøtte den rette fremdrift.

”Det er oftest her det hele starter,” siger Claus Mølgaard Jensen. ”Motiverede og kompetente medarbejdere, som får lov at tage et ansvar, er oftest de mest tilfredse. Det er også med til at skabe en høj kundetilfredshed, da meget af det daglige arbejde netop sker i interaktionen mellem vores medarbejdere og kunden.”

Digitalisering og simulering er en forudsætning

Digitale tvillinger, virtuelle prototyper, simulering og visualisering bliver i løbet af de kommende år også en større og større del af FRECONs samarbejde med kunderne.

”Det vil være med til at gøre os til en mere helstøbt, værdiskabende leverandør og samtidig effektivisere samarbejdet med kunderne. Derfor arbejder vi lige nu med at sætte rammerne for, hvordan vi bedst udnytter fremtidens muligheder på det område,” fortæller Claus Mølgaard Jensen og fortsætter:

”Vi ser med stor forventning frem til det kommende år og de mange muligheder, som ligger foran os. 2019 sluttede helt fantastisk. Nu skal vi fortsætte det gode arbejde mod COOL FRIHED til glæde for alle vores kunder og medarbejdere.”