FRECON etablerer sig på Fyn

FRECON etablerer sig på Fyn

Ingeniørhuset FRECON fortsætter den planlagte etablering af lokale kontorer og har netop åbnet en afdeling på Fyn.

FRECON har valgt at etablere sig i Erhvervspark TEP i Tommerup. Her er man tæt på både nuværende og potentielle kunder. I første omgang skal FRECONs erfarne senior design ingeniør Sonny Dam være fast mand på kontoret, men virksomheden er på udkig efter flere kompetente medarbejdere i det fynske. Sonny har mere end 25 års erfaring med design og konstruktion og har i de seneste år beskæftiget sig med fødevareproducerende udstyr.

Prioriterer lokal forankring
”Vi har et rigtig godt samarbejde med flere kunder i det fynske og heriblandt Cabinplant, som sælger produktionsudstyr til fødevareindustrien,” fortæller salgsdirektør Claus Mølgaard Jensen fra FRECON. ” Vi ved af erfaring, at den lokale forankring har stor værdi for samarbejdet. Sonny har arbejdet tæt sammen med Cabinplant gennem de sidste par år, og det gør samarbejdet mere fleksibelt, at han nu kommer tættere på i dagligdagen. Samtidig vil hans solide erfaringer med udvikling af løsninger til kunder i primært vind- og fødevareindustrien være et vigtigt element i arbejdet på udvikling af nye kunderelationer i der fynske.”

På udkig efter flere hænder
FRECON er kontinuerligt på udkig efter flere medarbejdere til kontorene i både Tommerup og Esbjerg. ”Vi ser primært efter maskiningeniører med erfaring inden for olie- og gas, vind- eller fødevaresektoren,” siger Claus Mølgaard Jensen. ” Vi har naturligvis et tæt samarbejde i hele FRECON og trækker altid på de bedste kompetencer til kundens opgaver. Det fungerer godt sammen med de lokale kræfter tæt på kunderne.”