FRECON ansætter i Esbjerg og Tommerup

FRECON ansætter i Esbjerg og Tommerup

Michael Hjorth Rasmussen og René Tolderlund Rasmussen er nyansatte hos FRECON. De får begge en aktiv rolle i forhold til forretningsudvikling og som udførende inden for konstruktion og beregning.

Michael Hjorth Rasmussen er uddannet maskiningeniør fra SDU i 1998, og har tidligere bl.a. været ansat som senioringeniør hos BIIR. Han har omfattende erfaring med konstruktion og beregning samt projektledelse. Michael startede hos FRECON i Esbjerg primo november, og han er i fuld gang med de første opgaver bl.a. under genstartNU-projektet i Industriens Fond.

René Tolderlund Rasmussen er uddannet maskiningeniør fra SDU i 2004 og har desuden en fortid som ingeniørsoldat i Forsvaret. Han har 12 års bred teknisk erfaring inden for maskinbygning, produktudvikling og konsulentarbejde, men har også specialiseret sig indenfor ATEX- og EeX-udstyr igennem tidligere ansættelser hos bl.a. Eltronic A/S. René har siden medio november været tilknyttet kontoret i Tommerup og er ligeledes kommet på de første kunde- og genstartNU-projekter.

Både Michael og René ser frem til at kunne kombinere tætte kunderelationer med konstruktions- og beregningsarbejdet og udvikle løsninger i tæt samarbejde med kunderne. De glæder sig desuden til at blive en del af FRECON-teamet og udbygge de faglige og sociale relationer til kollegerne i Horsens, Tommerup og Esbjerg.

Michael Hjorth Rasmussen og René Tolderlund Rasmussen er nye medarbejdere i FRECON

Foto: Michael Hjorth Rasmussen (til venstre) og René Tolderlund Rasmussen (til højre)