Claus Mølgaard Jensen er ny adm. direktør i FRECON A/S

Claus Mølgaard Jensen er ny adm. direktør i FRECON A/S

Pressemeddelelse: FRECONs salgsdirektør bliver ny adm. direktør i FRECON A/S

Efter en kort periode som konstitueret adm. direktør tiltræder Claus Mølgaard Jensen officielt posten som ny administrerende direktør i FRECON A/S. Både Claus og FRECONs bestyrelse ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Efter godt en måned som konstitueret adm. direktør kan FRECONs bestyrelse med glæde bekendtgøre, at Claus Mølgaard Jensen fortsætter på den administrerende direktørpost i FRECON A/S.

Det sker efter at Bo Birkemose i oktober på udramatisk vis opsagde sin stilling som adm. direktør i FRECON for at søge nye udfordringer.

Salgsdirektør og tæt sparringspartner i ledelsesgruppen

Claus Mølgaard Jensen har siden 2017 været salgsdirektør i FRECON og har som en del af ledelsesgruppen haft stor indflydelse på ingeniørhusets vækst og strategiske udvikling.

Posten som adm. direktør er ikke uvant for Claus, som tidligere har besat posten som CEO i IT-konsulenthuset GoApplicate A/S samt Commercial Director (Engineering) i Siemens Wind Power. Med en uddannelsesbaggrund som B.Sc.E.E., en HD-A samt en HD-O har Claus den tekniske, ledelsesmæssige og økonomiske indsigt til at sikre vækst og fremdrift i et konsulenthus som FRECON.

”Gennem de sidste to år har jeg opnået stor indsigt i FRECONs kultur og medarbejdere, og jeg vil trives med ledelsesansvaret, som følger med posten som administrerende direktør. Jeg har høje ambitioner for FRECON, og jeg glæder mig til at føre dem ud i livet,” siger Claus Mølgaard Jensen, adm. direktør i FRECON. ”Vi er startet godt ud med en alletiders studietur til Budapest, hvor alle medarbejdere bidrog aktivt i videreudviklingen af vores strategiske målsætninger og visioner, og jeg ser frem til at fortsætte den udviklingsrejse, som FRECON har påbegyndt.”

FRECON_Mekanisk konstruktion_Administrerende direktør_Claus Mølgaard Jensen

Claus Mølgaard Jensen, ny adm. direktør i FRECON A/S

Visioner for yderligere vækst og udvikling

I FRECONs bestyrelse er det med stor glæde, at Claus Mølgaard Jensen fortsætter på posten som administrerende direktør.

”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Claus, som har været det helt naturlige og kompetente valg til at overtage rollen som administrerende direktør,” fortæller bestyrelsesformand og partner i FRECON, Leif Christoffersen. ”Samtidig er det vigtigt at understrege, at udskiftningen på direktørposten ikke betyder nogen ændringer for vores nuværende vækstplaner og strategi, og vi er helt trygge ved at overlade direktørposten til Claus, som skal videreføre vores fælles visioner.”

For spørgsmål:

Adm. direktør, Claus Mølgaard Jensen, +45 40 28 91 71 / cmj@frecon.dk