225.000 timers erfaring fra vindindustrien baner vej for samarbejde med ”Mr. Windpower”

225.000 timers erfaring fra vindindustrien baner vej for samarbejde med ”Mr. Windpower”

Det er erfarne folk kombineret med unge kræfter, som tager i mod hos Ingeniørhuset FRECON i Horsens. Tilsammen har de 30 medarbejdere arbejdet med mekanisk konstruktion og beregning til vindindustrien i over 225.000 timer og gennem 19 år udviklet løsninger til alle de førende producenter i hele verden.

Flere anbefalinger
Efter anbefaling fra flere af disse producenter og med baggrund i FRECONs solide erfaringer har virksomheden indgået samarbejde med ”Mr. Windpower” Henrik Stiesdal i flere innovative projekter. Det gælder bl.a. Stiesdals nye, industrialiserede havmøllefundamenter og endvidere et projekt med termisk lagring af energi. Stiesdal er tidligere Teknologichef i Siemens Wind Power og samarbejder desuden med bl.a. Siemens Gamesa, innogy og Shell.

Blåstempling af FRECON
”Vi er utroligt stolte af at være med på holdet hos Henrik Stiesdal,” siger CEO Bo Birkemose fra FRECON, som selv har over 20 års erfaring med vindindustrien. ”Vi er en ambitiøs virksomhed som ser dette som endnu en blåstempling af vores kompetencer og knowhow. Vi har planer om fortsat vækst i de kommende år og dette er med til at skærpe interessen fra både potentielle medarbejdere og kunder.