Bo Birkemose stopper som adm. direktør i ingeniørfirmaet FRECON A/S

Bo Birkemose stopper som adm. direktør i ingeniørfirmaet FRECON A/S

Pressemeddelelse: Bo Birkemose takker af i FRECON pr. 02-10-2019

Igennem de seneste fire år har Bo Birkemose siddet på den administrerende direktørpost i ingeniør- og konsulenthuset FRECON, hvor han har haft en meget stor andel i firmaets fremgang.  Efter eget ønske har Bo Birkemose opsagt sin stilling for at søge nye udfordringer.  

Det er med stor ærgelse, at FRECONs bestyrelse har modtaget Bo Birkemoses opsigelse, men samtidigt er der bred opbakning til at støtte Bo i hans beslutning om at prøve nye udfordringer. Derfor er Bo pr. 02-10-2019 på udramatisk vis blevet fritstillet. I stedet overtager FRECONs nuværende salgsdirektør, Claus Mølgaard Jensen, posten som konstitueret adm. direktør.

 

Bo Birkemose, pr. 02-10-2019 afgået direktør i FRECON A/S.

 

Claus Mølggard Jensen indsat som konstitueret adm. direktør

Claus har som Bo haft en meget stor andel i ingeniørfirmaets vækstrejse og udvikikling. Claus har en uddannelsesbaggrund som BSc. Electronic Engineering, en HD-A i Business Administration & Marketing Management samt en HD-O i Organisation & Strategy. Tidligere har Claus bestridt poster bl.a. som Commercial Director (Engineering) i Siemens Wind Power og en CEO-post i IT-firmaet GoApplicate A/S. Efter Bos afgang vil den daglige drift fortsat varetages af ledergruppen bestående af Claus og Niels Bendixen, projektdirektør i FRECON.

”Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Bo, der har udvist en kompetent, kvalitetsorienteret og struktureret tilgang til sin direktørpost. Det har passet os rigtigt godt,” fortæller Frederik Rytter, Partner og stifter af FRECON. ”Nu tager Claus over, og det har været en helt naturlig beslutning for os. Claus har både direktørerfaringen og en meget stor indsigt i vores firma og medarbejdere. Hans både tekniske, ledelsesmæssige, økonomiske og ikke mindst visionære tilgang vil være med til sikre vores fortsatte udvikling.”

Bo har gået forrest og været yderst vellidt

I FRECON har Bo ikke bare været en direktør. Han har også været en meget vellidt kollega, der gerne selv er gået forrest og ned i maskinrummet, hvis tingene har brændt på. På FRECONs vegne ønsker de to partnere, Frederik Rytter og Leif Christoffersen, samt ledelsesgruppen at sige Bo Birkemose rigtigt mange tak for et godt samarbejde og for hans store indsats for firmaet igennem de seneste fire år.

”I FRECON ønsker vi Bo alt godt i fremtiden, og vi håber at kunne fortsætte samarbejdet på anden vis fremadrettet,” afslutter Leif Christoffersen.

 

Claus Mølggard Jensen, konstitueret adm. direktør i FRECON A/S.

For spørgsmål:

Konstitueret adm. direktør, Claus Mølgaard Jensen, +45 40289171 / cmj@frecon.dk