Yeehaaaaa hvor fedt! Det har jeg aldrig prøvet før!

Yeehaaaaa hvor fedt! Det har jeg aldrig prøvet før!

Yeehaaaaa hvor fedt! Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg helt sikkert finde ud af!

Sådan lyder det fra vores nye maskiningeniør, optimist og målrettede problemløser.

 

FRECON byder varmt velkommen til Marcus Binder Nilsen

 

Marcus er en nysgerrig, optimistisk og go-with-the-flow kind of guy. Han er uddannet Design Engineer, har en kandidat i mekanik og ved en masse om reinforcement- og machine learning.

 

Men det er ikke alt Marcus kan og er, for Marcus ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Han griber en hver ide an med et gåpåmod, der er de færreste forundt, og når han sætter sig noget for, finder han med garanti en løsning – formentlig med en masse inspiration fra YouTube.

Sådan blev han blandt andet IPhone-reparatør og byggede en sofa til lejligheden. Hans næste projekt er at bygge en kano, som han kan sejle hele Gudenåen i. Sejt Marcus!

Foto: Privat

Og Marcus er i det hele taget en målrettet gut, som med garanti når sine hjemmeproducerede projekter og mål. Som fx den gang hvor han besluttede sig for at læse noget mere og fluks googlede ”Klassisk litteratur”. Han endte med Herman Bangs ” Ved Vejen” og de første 100 sider af Kafkas ”Processen” før han begyndte at undersøge mere nutid litteratur. Han blev også en gang målrettet nysgerrig på store sten i Danmark, og hiver nu sine venner med rundt for at besøge store sten, når de holder ferie sammen.

 

Netop målrettetheden, nysgerrigheden og lysten til at udvikle sig kendetegner også Marcus’ arbejde. Han griber enhver opgave an med en helt exceptionel sikkerhed om, at der nok skal findes en løsning – og at han skal nok finde en vej gennem opgaven.

 

”Det fedeste ved ingeniørfaget er at skabe løsninger og på den måde hjælpe andre i mål med deres ønsker og udfordringer. Det kræver fordybelse og på den måde udvikler jeg jo også mig selv og kan finde på nye løsninger”.

 

Lysten til at udvide horisonten fik ham også ind i rollen som lektiehjælper og studentermedhjælper på Universitet, hvor han bl.a. også underviste for gymnasieelever. ”Det er jo bare fedt at hjælpe andre” forklarer han.

 

I FRECON beregner Marcus allerede derudaf på CFD-simuleringer, og vi kender ham som en social hyggefætter, med et roligt overblik og en iver efter at vidensdele og samarbejde med sine kollegaer. Vi er sikre på det bliver en fortsat fornøjelse. Velkommen Marcus!