Laaaaadies aaaaaand gentlemen!

Laaaaadies aaaaaand gentlemen!

”Laaaaadies aaaaaand gentlemen!”

Har du nogensinde stået på en scene, ansigt til ansigt med publikum, og lavet stand-up? Nej vel Det har til gengæld vores nye praktikant, underholdningsmaskine og kommende diplomingeniør.

 

FRECON byder varmt velkommen til Christoffer Wibroe Leth!

 

Christoffer er en sjov og imødekommende fyr, der brænder for grøn omstilling, velgørenhed og stjernerne i det ydre rum. Han i fuld færd med at uddanne sig diplomingeniør i maskinteknik og er bleg for at fortælle (gode) historier. Som fx dengang han sendte en stratosfæreballon ud i rummet med sit navn på eller om dengang han ville bygge elektriske rulleskøjter.

 

Men det er slet ikke alt Christoffer kan og er. Faktisk er han lidt et overflødighedshorn af ideer, finurligheder og særlige interesser. Først og fremmest er han en lidt af en velgører der er frivillig i alt fra Danmission til den lokale klatreklub. Han går hårdt ind for genbrug, kostumefester og stiftelse af festudvalg. Derudover samler han på unikke og originale kopper, har dyrket teater i årevis, er passioneret musikelsker, har lavet stand-up shows, været statist i et par reklamefilm, læst astrofysik OG set en raketopsendelse i USA. Sejt!

Foto: Privat

Han lever efter et hjemmebryggede motto: ”Det handler ikke om at fatte noget, men om at have fat i noget.” Han forklarer mottoet med at

”Der er så mange, der har givet meget til mig, og jeg vil rigtig gerne give tilbage. Og man skal give ærligt, for at få noget ægte igen. Hvis ikke man kan give ærligt, kan man ikke få noget godt igen.”

 

Netop dette motto kendetegner også Christoffers passion for ingeniørfaget. Han elsker nemlig at lave koncepter der giver mening for nogen – og så gør det ikke noget, hvis det er et umuligt problem der kan udfordre hans finurlige hjerne, så han også, med sin kreativitet, kan hjælpe, og være til gavn for, andre.

”Jeg elsker når et problem skal anskues fra forskellige vinkler. Du ved – bare fordi den her genstand er designet vandret, betyder det jo ikke at man ikke kan designe den lodret. Eller roteret 180 grader. Og så er det jo bare megafedt at skabe noget, der kan hjælpe andre”.

I FRECON er Christoffer allerede i fuld sving med at gøre sig bemærket som praktikantkonstruktør. Vi kender ham som en sjov og nysgerrig fyr med hjertet på det rettet sted.

Vi er sikre på, det bliver en fortsat fornøjelse.

Velkommen Christoffer!