Bruuuum! En hyggelig vestjyde med hang til mekanik

Bruuuum! En hyggelig vestjyde med hang til mekanik

Brrrruuuum!
Vi har fået en ny sparke-dæk-og-motor-mester ombord, og kompetencerne er solide.
FRECON byder varmt velkommen til Anders Thomsen
Anders er en hyggelig vestjyde fra Varde med hang til at undersøge alt mekanik. Han er uddannet Maskiningeniør og har erfaring som lastvognsmekaniker – og så ved han en masse om motorer og køretøjer.
Og det er Anders i en nøddeskal. Han er nemlig helt ustoppelig, når det kommer til mekanik. Han ved stort set alt, om maskiner der siger bruuum – og så længe han kan huske, har han skilt alt ad – lige fra videomaskiner til plæneklippere. Bare lige for at finde ud af hvordan det egentlig virker.
Veteranbiler og Formel 1
Passionen for mekanik kommer da også til udtryk i mange dele af Anders’ liv, for når det bliver mandag, ruller Anders sin veteranbil – en Golf Cabriolet fra 1981 – til træf i Varde. Her mødes han med andre entusiaster, sparker dæk og nyder at kigge på veteranbiler.

Privatfoto

Og som om det ikke var nok, så ser Anders Formel 1. Altså ikke i fjernsynet – men på tilskuerrækkerne med udsyn til banen. Det er blandt andet blevet til ture til Dubai, Malaysia og Italien, hvor han for alvor kan nyde lyden og lugten af motorer, benzin og asfalt.
Ivrig praktikker
Iveren efter motorer, mekanik og efter at vide hvordan alt virker kendetegner også Anders’ arbejde. For han elsker at forbedre eksisterende koncepter og udvikle nye. Han vil gerne se sine kreationer i virkeligheden og afprøve, om de nu også virker efter planen. Det samme gjorde han, da han i knap fem år arbejde i Norge med udvikling af udstyr til offshore borerigge.
I FRECON er Anders allerede godt i gang med at konstruere, og vi kender ham som en munter og målrettet gut, der hellere end gerne nupper en snak om motorer over kaffemaskinen. Vi er sikre på, at det bliver en forsat fornøjelse med Anders ombord.
Velkommen Anders!