Woooosh! Er det en fugl? Er det et fly? Det er SuperMajken!

Woooosh! Er det en fugl? Er det et fly? Det er SuperMajken!

Woooosh!

Det er hverken en fugl eller et fly. Det er SuperMajken!

 

FRECON byder varmt velkommen tilbage til Majken Paulick!

Majken er en højtflyvende, adrenalinhungrende og pligtopfyldende nørd med øje for detaljen og blod på tanden. Hun er uddannet teknisk designer, er hardcore med 2D, og har mangeårig erfaring fra vind industrien – og nåh ja, så er hun kongelig leverandør-ish!

 

Højt humør og humør i højden
Men det stopper ikke der, for når Majken kommer hjem fra arbejde, hopper hun i bedste Clark Kent stil i sit flyveoutfit og drøner mod tyndere luftlag. Hun elsker nemlig at paraglide (på trods af sin højdeskræk?!) og at flyve rundt med fuglene langt over jorden.
”Jeg elsker adrenalin-kickket, når jeg står ved skrænten, trækker skærmen op og tager skridtet ud i ingenting.
At svæve langs kysten i 60 meters højde er superfedt.” forklarer hun.

Foto: Privat

Udover sin lyst til adrenalin, er Majken fast besøgende på Copenhell, ror kajak, vinterbader, er tidligere subformand på Smukfest, og har dyrket korsang siden hun var 10 år. Hun har været med til at vinde både EM Guld og to gang Sølv i World Choir Games og sunget kor for bl.a. Barbara Moleko, Thomas Buttenschøn, Peter Sommer – og sågar sunget for Dronningen! Sejt Majken!

 

Majken går all-in!
Netop Majkens evne til at få luft under vingerne, springe ud i udfordringerne og favne bredt, kendetegner også hendes arbejde. ”Jeg kaster mig gerne ud i alverdens opgaver. Det er variationen, der gør det sjovt, og giver mig muligheden for at lære noget nyt.” forklarer hun.
Når hun kaster sig over noget nyt (ja faktisk hvad som helst), så gør hun det med liv og sjæl. Hvis ikke sølv- og guldmedaljerne er bevis på dette, så har Majken faktisk aldrig misset en deadline. ”Sådan er jeg vokset op. Lover man noget, så holder man det – også selvom man sidder som rosinen i pølseenden på en leverance, og så må sidde om natten for at nå en deadline”.

 

I FRECON kender vi allerede Majken som en kærlig, stædig humørbombe med et fantastisk gåpåmod, der ikke er bleg for at tage en snak hen over kaffemaskinen. Hun har altid en god historie i ærmet – for eksempel om hendes tid i FRECON fra 2008-2018. Der er masser af gode røverhistorier, og vi er glade for, at hun er vendt hjem til FRECON igen, hvor hun allerede godt i gang med leverancer til vindindustrien.
Velkommen tilbage Majken!