MÅÅÅL! Thomas er kommet på FRECONS måltavle!

MÅÅÅL! Thomas er kommet på FRECONS måltavle!

Måååååål! Olé, olé, oleeé (og lyden af et båthorn fra en idrætshal!)

Vi har fået en vaskeægte sportshalmand med om bord – et kæmpe mål lige i øverste højre kasse.

 

FRECON byder varmt velkommen til Thomas Sell Sørensen i rollen som Team lead CAD!

Thomas er en videbegærlig helikopter-tænker med et eminent overblik, som lever i nuet, og har en konstant lyst til at udfordre sig selv. Han er uddannet maskinarbejder, maskiningeniør og har en diplomuddannelse i ledelse, og så ved han en masse om alt lige fra Platon til Simpsons – ja han har sågar ejet en Simpson-butik.

 

Holdspiller til det sidste minut!

Men det er ikke alt Thomas kan og er. Han er nemlig den fødte holdspiller, der er så godt som vokset op i en sportshal. Siden han var 5 år, har han nemlig gået til fodbold, siden håndbold, så løb, fitness og senere squash (fordi ham og gutterne skulle finde en sport, de var lige dårlige til…) Og som ikke er nok, så har Thomas også solet sig i rollen som håndboldtræner, hvor han formåede at føre et u10 hold til guldsejr i DM. Sejt!

Team lead CAD, medarbejderprofil

Foto: Privat

Netop lysten og evnen til at se kompetencer på et hold, kendetegner også hans arbejde. ”Ligesom i sport så handler det om at finde ud af, hvad folk er gode til og så langsomt bygge på.” forklarer han. Derfor lægger Thomas stor vægt på at lære sine kollegaer at kende, så de bliver klædt ordentligt på, og får den nødvendige støtte. ”Sparring om en opgave er supervigtig, og derfor er det afgørende at teknik og arbejdet med mennesker blandes sammen”.
Som den fødte holdspiller han er, så elsker han at se helheden frem for detaljen, og trives godt, hvis han skal manøvrere i kaos. ”Der skal helst være flere ting i spil på en gang, og ofte finder jeg løsningen på en specifik udfordring ved at hoppe rundt mellem opgaver. Det giver inspiration til hvordan tingene kan løses”.

 

Fokus på udvikling

Derudover efterlever Thomas en sætning, der opmuntrer til konstant udvikling ”En gang troede man at alt bestod af fire elementer, og jeg vil vædde med, at man på et eller andet tidspunkt finder ud af, at alt er anderledes end man tror”.

 

I FRECON er Thomas allerede godt i gang med at danne sig overblik, jonglere med de mange bolde han elsker og ved at lære sit hold at kende. Vi kender ham som en behagelig, tålmodig og rolig kollega, og vi er sikre på, at det bliver en forsat fornøjelse med ham ombord.

Velkommen Thomas!