KOM SÅ ZITAAAAA! DU KAN GODT. MERE ENDNU!

KOM SÅ ZITAAAAA! DU KAN GODT. MERE ENDNU!

KOM SÅ ZITAAAAA! DU KAN GODT. MERE ENDNU!

Sådan lyder det indre heppekor hos FRECONs nye Key Account Manager

 

FRECON byder varmt velkommen til Zita Louise Videler!

 

En ægte fighter

Zita er en ambitiøs, nysgerrig og målorienteret menneskekender. Hun er uddannet Akademi Merkonom i international handel og markedsføring, har en baggrund i vind industrien og tilmed gjort karriere i sundhedssektoren.

Men det er ikke alt Zita kan og er, for når hun holder fri, sidder hun aldrig stille. Hun elsker nemlig at presse sig selv, søge nye udfordringer og lære noget nyt – både når det kommer til det fysiske med fitness, mountainbike og ski såvel som det mentale.

”Jeg elsker at presse mig selv til det yderste og går all in – lige meget om det brætspil med familien eller sportsaktiviteter, og jeg drømmer om at deltage i Mud-race. Det tror jeg virkelig, kunne være en sjov udfordring”.

Netop denne fightermentalitet kendetegner også hendes arbejde, hvor hun altid søger muligheder frem for begrænsninger, er målorienteret og motiveres af læring.

”Jeg har en oprigtig interesse i at lære om – og nørde i – det jeg beskæftiger mig med. Jeg undersøger og søger forklaringer indtil det giver mening.”

Privatfoto

 

Viljestyrke og teamplayer

Zitas viljestyrke og iver efter udvikling var også det, der i sin tid tog hende fra en karriere som sygeplejerske over til den karriere, hun nu har dyrket i over 15 år med salg af tekniske løsninger til blandt andet vindindustrien.

”Noget af det jeg allerbedst kan lide er, når jeg arbejder med projekter, hvor der er en masse ubekendte faktorer for både kunde og leverandør, og vi sammen skal udvikle og finde den rette løsning eller det rette koncept.” for Zita er en lige så stor teamplayer, som hun er ivrig efter at lære.

Hun dyrker samarbejdet i teamet, og er bevidst om, at de bedste resultater opnås i samarbejdet blandt kollegaer. Det kom da også til udtryk, første dag hos FRECON da, hun printede en kontaktliste med billeder af samtlige medarbejdere, for hurtigere at kunne lære dem at kende og finde ud af hvem, der arbejder med hvilke projekter.

 

I FRECON er Zita i færd med at fordybe sig i kundeporteføljen og suger til sig af viden. Vi kender hende allerede som en kollega med godt humør, masser af gå-på-mod og som en viljestærk og retfærdig person.  Vi er sikre på det bliver en forsat fornøjelse med Zita ombord.

Velkommen Zita!