Senior maskiningeniører med fødevareerfaring - FRECON A/S - Mechanical Constructions FRECON A/S - Mechanical Constructions
Frecon SPECIALMASKINER
Frecon Adwen
Frecon FEM
FRECON_Elefantfod_690x244_96Dpi
Frecon Cabinplant

Senior maskiningeniører med fødevareerfaring - Fyn/Trekantområdet

FRECON A/S er en af Danmarks mest erfarne konsulentvirksomheder inden for innovative og tekniske løsninger. Vi leverer alt fra enkeltmandsopgaver til store projekter med udgangspunkt i vores kerneområder: mekanisk design og beregning til en bred kundegruppe primært i vindmølleindustrien og fødevarebranchen.

Vi søger nye kolleger til et dynamisk og innovativt miljø med høj faglighed og holdånd, hvor ingen står alene med svære udfordringer.  FRECON A/S er kendt for høj kvalitet og troværdighed i leverancen og med det udgangspunkt vil vi fortsætte væksten.

Jobbet:

Du vil opleve en afvekslende hverdag med mulighed for mange spændende opgaver. Din rolle kan variere fra koncept- og designopgaver til projektledelse af mindre projekter. Opgaver og projekter kan variere meget i størrelse. Nogle gange arbejder man alene, andre gange i teams enten med dine kolleger hos FRECON eller som konsulent i et team hos kunden. Opgaverne vil overvejende forventes at ligge inden for hygiejnisk design og fødevareprocesudstyr, men opgaver inden for andre områder vil forekomme.

Vi søger en faglig dygtig og kvalitetsbevidst teamplayer

Der med engagement kan bidrage med en solid arbejdsindsats til FRECONs fortsatte succes. Du er Senior maskiningeniør med lyst til at sætte dig ind i nye og komplicerede problemstillinger og et drive til at nå i mål

  • Seniorerfaring inden for hygiejnisk design og konstruktion af fødevareprocesudstyr
  • Superbruger af CADprogrammerne CREO og/eller Siemens NX
  • Vilje og evne til at tage ansvar for opgaver og mindre projekter
  • God kommunikator
  • Engelske sprogkundskaber
  • Gerne erfaring i at samarbejde med produktion

For at det også er sjovt for dig og dine kolleger at gå på arbejde er det vigtigt, at du bidrager med positiv tilgang og holdånd. Hos FRECON A/S vægtes gensidig fleksibilitet, faglighed og personlig udvikling højt.     Kan du se dig selv i ovenstående? Så er du måske vores nye kollega?

Vi tilbyder:

Et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er fokus på faglighed, trivsel og tillid i en hverdag du selv har stor mulighed for at påvirke.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i en spændende hverdag med et godt sammenhold. Har du spørgsmål til stillingen eller processen er du velkommen til at kontakte os.  Vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt, da der løbende afholdes samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi ser frem til at høre fra dig. Send din ansøgning på mail til hrDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.