Erfaren FEM-specialist - FRECON A/S - Mechanical Constructions FRECON A/S - Mechanical Constructions
Frecon FEM
Frecon SPECIALMASKINER
Frecon Cabinplant
Frecon Adwen
FRECON_Elefantfod_690x244_96Dpi

Erfaren FEM-specialist søges til dynamisk og innovativt konsulenthus.

FRECON A/S er en af Danmarks mest erfarne konsulentvirksomheder inden for innovative, tekniske løsninger. Vi leverer alt fra enkeltmandsopgaver til store projekter med udgangspunkt i vores kerneområder: mekanisk design og beregning til en bred kundegruppe primært i vindmølleindustrien og fødevarebranchen.

Vi søger nye kolleger til et udfordrende og kreativt miljø med høj faglighed og holdånd, hvor ingen står alene.

Jobbet

Dine opgaver kan variere fra konceptberegninger til store og komplekse beregninger med tilsvarende dokumentation. Opgaver og projekter kan variere meget i størrelse. Opgaverne løses individuelt eller i teams enten med dine kolleger hos FRECON eller som konsulent i et team hos kunden.

Du kan se frem til at blive en del af en professionel og kreativ virksomhed der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger.

Vi søger en fagligt dygtig og kvalitetsbevidst teamplayer

Der med engagement kan bidrage med en solid arbejdsindsats til FRECONs fortsatte succes.  Du er uddannet maskiningeniør og god til at sætte dig ind i nye og komplicerede problemstillinger

  • Du er fagligt stærk og ikke bange for tage beslutninger
  • Superbruger af ANSYS
  • Gerne CFD eller Mould Flow erfaring
  • Har minimum 5 års erfaring inden for beregning af mekanisk konstruktion
  • Vilje og evne til at tage ansvar for opgaver og mindre projekter
  • God kommunikator
  • Engelske sprogkundskaber

For at det også er sjovt for dig og dine kolleger at gå på arbejde er det vigtigt, at du bidrager med positiv tilgang og holdånd. Hos FRECON A/S vægtes gensidig fleksibilitet, faglighed og personlig udvikling højt.     Kan du se dig selv i ovenstående? Så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder:

Et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er fokus på faglighed, trivsel og tillid i en hverdag du selv har stor mulighed for at påvirke.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i en spændende hverdag med et godt sammenhold. Har du spørgsmål til stillingen eller processen er du velkommen til at kontakte os. 

Vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt, da der løbende afholdes samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig. Send din ansøgning på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.