Stillinger - FRECON A/S - Mechanical Constructions FRECON A/S - Mechanical Constructions
Frecon Adwen
Frecon FEM
FRECON_Elefantfod_690x244_96Dpi
Frecon Cabinplant
Frecon SPECIALMASKINER

Frecon A/S søger til et af Danmarks førende konsulenthuse inden for mekanisk design

Maskiningeniør

Erfaren FEM-specialist

Uopfordret ansøgning

FRECON A/S er en af Danmarks mest erfarne konsulentvirksomheder inden for innovative tekniske løsninger. Vi leverer alt fra enkeltmandsopgaver til store projekter med udgangspunkt i vores kerneområder: mekanisk design og beregning til en bred kundegruppe som har sit fokus i Vindmølleindustrien, men også rummer andre brancher.
Vi er i en positiv udvikling og oplever stigende efterspørgsel, derfor søger vi flere nye kollegaer til et dynamisk og innovativt miljø med høj faglighed og holdånd. FRECON A/S er kendt for høj kvalitet og troværdighed i leverancen og med det udgangspunkt vil vi fortsætte væksten.


Kan du se dig selv i en af ovenstående stillinger? Så er du måske vores nye kollega. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i en spændende hverdag med et godt sammenhold.
Har du spørgsmål til stillingerne eller processen er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Claus Mølgaard Jensen på tlf. +45 40 28 91 71. Vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt, da der løbende kaldes til samtale.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi ser frem til at høre fra dig. Send din ansøgning på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.