Politik om persondata - FRECON A/S - Mechanical Constructions FRECON A/S - Mechanical Constructions
Mechanical construction consulting company
Om Frecon Mechanical Construktion
Frecon mechanical construction engineering consultant company
Om Frecon
Om Frecon company

Registrering af persondata

FRECON indsamler dine personoplysninger, som du selv afgiver på vores hjemmeside, så vi kan yde dig den bedste service. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.

FRECON indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formal

Virksomheden indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formal eller andre lovlige forretningsmæssige formål. FRECON indsamler dine personoplysninger for at kunne gennemføre din tilmelding eller for at fremskaffe oplysninger/ydelser til dig, du har bedt om. Herudover indsamler vi dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og målrettet markedsføring og statistik. FRECON fremsender e-mails, nyhedsbrev eller andre meddelelser kun til de personer, der har anmodet om det. Der vil efterfølgende altid være mulighed for at framelde FRECONs henvendelser.

Virksomheden behandler kun relevante persondata

Virksomheden behandler kun data om dig, som du giver os, når du udfylder kontakt formularen på vores hjemmeside. Virksomheden bruger ikke flere data, end dem, der har brug for til det konkrete formal.

Personoplysninger, som FRECON indsamler via kontaktformularen, kan omfatte: navn, e-mailadresse, firmanavn, telefonnummer, brugsstatistik (placering/geografi, besøgte sider, længden af besøg på vores side, sidevisninger og navigation på hjemmesiden; dato mm.). Vi bruger de ovenstående oplysningerne til at måle og optimere trafikken på vores hjemmeside. Virksomhedens hjemmeside anvender ikke cookies.

Virksomheden indsamler ikke følsomme oplysninger som race, politiske holdninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger, tilhørsforhold til fagforening, behandling af genetiske eller biometriske data som unik identificer, sundhed, sexliv og seksuel orientering.

Virksomheden videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke

Hvis vi videregiver dine persondata til andre parter, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse.

Behandling hos tredjepart

Med hensyn til vores målrettet markedsføring og statistik er der tredjeparter, instrueret af FRECON til at behandler kun personoplysninger til de specifikke formål på virksomhedens vegne.

Lagring af personoplysninger

FRECON opbevarer de registrerede data så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, til hvilket dine personoplysninger er indsamlet.

 

Din ret til indsigt i hvilke oplysninger FRECON behandler

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til.