MED EN ISO 9001:2015 CERTIFICERING SÆTTER FRECON YDERLIGERE FOKUS PÅ KVALITET - FRECON A/S - Mechanical Constructions FRECON A/S - Mechanical Constructions

IMG 20190311 130237 6Copy

Fra venstre: Projektdirektør Niels Bendixen, CEO Bo Birkemose og Salgsdirektør Claus Mølgaard Jensen   

               

Med nul afvigelser fik frecon i februar iso 9001:2015 certificeringen i hus, som er endnu et led i frecons fortsatte professionalisering og vækst.

Det var Bureau Veritas Denmark, der stod for certificeringen, og de var mødt talstærkt op med to auditorer og en trainee, der samtidigt blev eksamineret. Og selvom dagen bød på afbrydelser grundet det fine ministerbesøg af Troels Lund Poulsen, så forløb certificeringen helt i top.

”Med certificeringen sætter vi fokus på kvalitet hele vejen rundt i vores forretning. Dette gør vi fordi, vi konstant gerne vil forbedre vores kunders oplevelser samt sikre os, at de interne og eksterne processer fortsat er grundige, metodiske og effektive trods vores vækst,” udtaler Bo Birkemose, CEO i FRECON.

ISO 9001:2015 er et internationalt og anerkendt kvalitetsledelsessystem, der har til formål at sikre kunderne konsistente og gode kvalitetsprodukter og services.