Serviceplatform til vindmølle

Serviceplatform til vindmølle

Mekanisk design og dokumentation

I tæt samarbejde med kunden har FRECON designet og konstrueret en serviceplatform, som fungerer som et midlertidigt gulv under installationen af et vindmølletårn.

Serviceplatformen er konstrueret til at blive lagt ud i det område, hvor serviceliften skal køre, når vindmøllen er færdiginstalleret. Serviceplatformen anvendes under installation af tårnet, hvor serviceteknikeren har behov for at kunne stå sikkert og montere store flangebolte i ca. 50 meters højde.

Opgaven:

Den færdige serviceplatform skulle kunne bære omkring 210 kg, hvilket svarer til en mand og hans værktøj. Samtidig måtte den ikke indeholde enkeltdele, som vejer over 20 kg. Desuden skulle den være nem og hurtigt at installere og kunne transporteres i en vindmølleservicelift.

Serviceplatformen skulle endvidere kunne holde til at ligge ude i alt slags vejr uden at tage skade og naturligvis også overholde alle gældende standarder.

 

VIRKER I PRAKSIS!
Produktet og hele dokumentationen er godkendt af kunden, og serviceplatformen fungerer i dag præcist som forventet.

FRECON har med succes løst opgaven og har designet og konstrueret et gulv, som lever op til alle kravene. I processen har vi desuden været ude og finde de rette underleverandører, lavet prototype og test, FAT og SAT rapporter, risikovurdering og installationsmanual.
VIRKER I PRAKSIS!
Ida Rasmussen

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du høre mere, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt gerne:
Ida Rasmussen
CEO